Η Ελλάδα ηττήθηκε από τις ΗΠΑ (69-53), αλλά προκρίνεται με αυτό το σενάριο

Η Ελλάδα ηττήθηκε από τις ΗΠΑ (69-53), αλλά προκρίνεται με αυτό το σενάριο

Με εμφανώς βελτιωμένη την άμυνα, αλλά απογοητεύοντας στην επίθεση, η Εθνική Ανδρών της Ελλάδας έχασε την επαφή με τις ΗΠΑ στο δεύτερο δεκάλεπτο, χωρίς να μπορέσει να επιστρέψει στη διεκδίκηση ενός θριάμβου, ανάλογου του 2006.


Το Ελληνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα «έπεσε» με το τελικό 69-53 , απέναντι στην Team USA, στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων των δύο ομάδων στη Β' φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η «γαλανόλευκη», η οποία θα έχει δεύτερη ευκαιρία για πρόκριση στην οκτάδα την προσεχή Δευτέρα (9/9, 11:30) με αντίπαλο την Τσεχία (σ.σ. θέλει νίκη με +12 και νίκη των ΗΠΑ επί της Βραζιλίας, 9/9, 15:30), υπέστη τη δεύτερη ήττα της στη διοργάνωση, με τις ΗΠΑ να διευρύνουν το αήττητο τους σε 4-0 και να βρίσκονται με το... ενάμισι πόδι στα προημιτελικά. 

Τα δεκάλεπτα: 19-17, 38-25, 54-37, 69-53

Για περισσότερες ειδήσεις πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στο ThemaSports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE