Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη στάση εργασίας του προσωπικού εδάφους της KLM

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη στάση εργασίας του προσωπικού εδάφους της KLM

Το προσωπικό εδάφους της ολλανδικής αεροπορικής εταιρείας KLM ακύρωσε τη στάση εργασίας που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 8/8, όπως ανακοίνωσε το συνδικάτο FNV.


Το προσωπικό εδάφους του ολλανδικού σκέλους της Air France-KLM επρόκειτο να πραγματοποιήσει τετράωρη στάση εργασίας αύριο από τις 11 το πρωί (14.00 Κύπρου) διεκδικώντας αυξήσεις μισθών και βελτίωση των συνθηκών εργασίας.

Όμως το Σάββατο 7/9 το συνδικάτο ανέφερε πως η KLM φαίνεται έτοιμη να κάνει σημαντικά βήματα προκειμένου να θέσει τέλος στην αντιπαράθεση.

Οι δίωρες στάσεις που πραγματοποίησαν αυτήν την εβδομάδα οι εργαζόμενοι οδήγησαν σε δεκάδες καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Trailer: Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η αυτοκριτική, οι «τριγμοί» στον ΔΗΣΥ και οι Προεδρικές του ’23-Ποιοι «σκάβουν» το πολιτικό τους…μνήμα

Trailer: Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η αυτοκριτική, οι «τριγμοί» στον ΔΗΣΥ και οι Προεδρικές του ’23-Ποιοι «σκάβουν» το πολιτικό τους…μνήμα

Ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, παραχωρεί μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ανοίγοντας τα χαρτιά του για τα γεγονότα που διαμόρφωσαν την πολιτική ζωή του τόπου τα τελευταία χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE