ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 19χρονου για υπόθεση κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 19χρονου για υπόθεση κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού

Υπόθεση παιδικού πορνογραφικού υλικού και συλλήψη 19χρονου από πληροφορία μέσω Europol  είχαμε στη Λεμεσο

Μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συνέλαβαν το πρωί βάσει δικαστικού εντάλματος, 19χρονο κάτοικο της επαρχίας Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Της σύλληψής του, προηγήθηκε πληροφορία μέσω της Europol, η οποία αξιολογήθηκε. Κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε στην οικία του 19χρονου, εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τα οποία παραλήφθηκαν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Ο 19χρονος τέθηκε υπό κράτηση ενώ το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE