Μακρηγόρησαν Ακιντζί - Τσαβούσογλου στην συνάντησή τους

Μακρηγόρησαν Ακιντζί - Τσαβούσογλου στην συνάντησή τους

Μιάμιση αντί για μισή ώρα διήρκεσε η συνάντηση του Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου στο «προεδρικό».

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, στην συνάντηση που με βάση το πρόγραμμα έπρεπε να ολοκληρωθεί στις 10.35 αλλά ολοκληρώθηκε στις 11.40 από τις 10.10 που ξεκίνησε, συμμετείχαν, ο Τούρκος «πρέσβης» στα κατεχόμενα, Αλί Μουράτ Μπαστσερί, ο ειδικός εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Ερχάν Ερτσίν, ο εκπρόσωπός του Μπαρίς Μπουρτζιού και ο Γενικός Διευθυντής του τμήματος Κύπρου στο τουρκικό ΥΠΕΞ, πρέσβης Τσιαγατάι Ερτσιγιές.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης Ακιντζί – Τσαβούσογλου, άρχισε αμέσως η σύσκεψη με τους πολιτικούς αρχηγούς, καθώς οι πρόεδροι των «κοινοβουλευτικών» κομμάτων, ανέμεναν ήδη στο «προεδρικό».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.