Μακρηγόρησαν Ακιντζί - Τσαβούσογλου στην συνάντησή τους

Μακρηγόρησαν Ακιντζί - Τσαβούσογλου στην συνάντησή τους

Μιάμιση αντί για μισή ώρα διήρκεσε η συνάντηση του Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου στο «προεδρικό».

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, στην συνάντηση που με βάση το πρόγραμμα έπρεπε να ολοκληρωθεί στις 10.35 αλλά ολοκληρώθηκε στις 11.40 από τις 10.10 που ξεκίνησε, συμμετείχαν, ο Τούρκος «πρέσβης» στα κατεχόμενα, Αλί Μουράτ Μπαστσερί, ο ειδικός εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Ερχάν Ερτσίν, ο εκπρόσωπός του Μπαρίς Μπουρτζιού και ο Γενικός Διευθυντής του τμήματος Κύπρου στο τουρκικό ΥΠΕΞ, πρέσβης Τσιαγατάι Ερτσιγιές.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης Ακιντζί – Τσαβούσογλου, άρχισε αμέσως η σύσκεψη με τους πολιτικούς αρχηγούς, καθώς οι πρόεδροι των «κοινοβουλευτικών» κομμάτων, ανέμεναν ήδη στο «προεδρικό».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE