Μακρηγόρησαν Ακιντζί - Τσαβούσογλου στην συνάντησή τους

Μακρηγόρησαν Ακιντζί - Τσαβούσογλου στην συνάντησή τους

Μιάμιση αντί για μισή ώρα διήρκεσε η συνάντηση του Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου στο «προεδρικό».

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, στην συνάντηση που με βάση το πρόγραμμα έπρεπε να ολοκληρωθεί στις 10.35 αλλά ολοκληρώθηκε στις 11.40 από τις 10.10 που ξεκίνησε, συμμετείχαν, ο Τούρκος «πρέσβης» στα κατεχόμενα, Αλί Μουράτ Μπαστσερί, ο ειδικός εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Ερχάν Ερτσίν, ο εκπρόσωπός του Μπαρίς Μπουρτζιού και ο Γενικός Διευθυντής του τμήματος Κύπρου στο τουρκικό ΥΠΕΞ, πρέσβης Τσιαγατάι Ερτσιγιές.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης Ακιντζί – Τσαβούσογλου, άρχισε αμέσως η σύσκεψη με τους πολιτικούς αρχηγούς, καθώς οι πρόεδροι των «κοινοβουλευτικών» κομμάτων, ανέμεναν ήδη στο «προεδρικό».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)

Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)

Άλυτος γρίφος παραμένει για την ώρα εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέλθει ως υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 μέσω των εσωκομματικών διαδικασιών του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE