ΚΥΠΡΟΣ: Μετά την αλλαγή φύλου ‘κύλησε’ στο αρχαιότερο επάγγελμα – «Δεν θα αναγνωρίσω τα παιδιά μου» - VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Μετά την αλλαγή φύλου ‘κύλησε’ στο αρχαιότερο επάγγελμα – «Δεν θα αναγνωρίσω τα παιδιά μου» - VIDEO

Μια διαφορετική ιστορία, ενός ανθρώπου που επέλεξε να αλλάξει φύλο και από άνδρας, έγινε γυναίκα, έρχεται στο φως.

Την ιστορία της 63χρονης Ιωάννας, παρουσιάζει το Σάββατο (14/9) η εκπομπή «24ώρες» του Alpha Κύπρου.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής λοιπόν, φιλοξενείται η ίδια η Ιωάννα, η οποία εξιστορεί τα βιώματά της.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της στο τρέιλερ της εκπομπής, από τότε που συνειδητοποίησε ότι υπάρχει (σ.σ. σε σώμα άνδρα) νόμιζε ότι ήταν κοριτσάκι.

Μάλιστα, σημειώνει ότι αναγκάστηκε να μπει στην πορνεία όπου αηδίασε.

Δεν παραλείπει να αναφέρει τα παράπονά της από τον πατέρα της…

Ερωτηθείς από τον παρουσιαστή της εκπομπής, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, για τα παιδιά της, αν δηλαδή θα τα αναγνώριζε όταν θα τα έβλεπε στον δρόμο, η ίδια απάντησε αρνητικά!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE