ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σαν Μαρίνο: Έκανε 15… ΧΡΟΝΙΑ για να σκοράρει ΕΝΑ γκολ! Με αυτήν την ομάδα παίζουμε…

Σαν Μαρίνο: Έκανε 15… ΧΡΟΝΙΑ για να σκοράρει ΕΝΑ γκολ! Με αυτήν την ομάδα παίζουμε…

«Η ομάδα που… όλους μας ενώνει», η Εθνική Κύπρου, όπως λέει και το γνωστό σλόγκαν, αντιμετωπίζει απόψε (21:45) εκτός έδρας το Σαν Μαρίνο. για την προκριματική φάση του Euro 2020.

Ένα συμπαθέστατο κρατίδιο, που διαθέτει αποδεδειγμένα, τη χειρότερη Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ευρώπης, ίσως και σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού τελειώνει πάντα την εκάστοτε προκριματική φάση Euro ή Μουντιάλ με… ΜΗΔΕΝ βαθμούς και ΜΗΔΕΝ γκολ ενεργητικό, έχοντας παράλληλα δεχθεί γκολ με τη σέσουλα!

Ψάχνοντας πληροφορίες στο google για το πότε σκόραρε για τελευταία φορά το Σαν Μαρίνο σε επίσημο παιχνίδι, αλλά και για το πότε πήρε έστω έναν πόντο (συμβαίνει μία φορά κάθε 10-20 χρόνια κι αυτό το ποδοσφαιρικό… «θαύμα»), βρήκαμε το εξής εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο, το οποίο η αλήθεια είναι ότι το είχαμε ξεχάσει.

Συγκεκριμένα, στις 11/10/2016, το Σαν Μαρίνο αντιμετώπισε τη Νορβηγία και κατάφερε να σημειώσει γκολ εκτός έδρας μετά από… 15 χρόνια! Μάλιστα, ο σκόρερ τότε, Ματία Στεφανέλι που είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1, έγινε κάτι σαν… εθνικός ήρωας για τους κατοίκους του κρατιδίου, παρότι το ματς έληξε τελικά με νίκη της Νορβηγίας με 4-1! Δεν καταφέραμε να βρούμε πληροφορίες, αν σε αυτό το χρονικό διάστημα, πέτυχε και… εντός έδρας γκολ!

Πολλά λόγια λοιπόν δεν χρειάζονται για το αποψινό παιχνίδι, αφού η Εθνική μας ομάδα είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη και αλίμονο αν δεν κερδίσει (ούτε) το Σαν Μαρίνο, την πιο αδύναμη Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στην Ευρώπη (τουλάχιστον…).

Ελπίζουμε μόνο, να μην το θεωρήσουν κάποιοι και… κατόρθωμα αν κερδίσουμε, έστω και με ευρύ σκορ και ακούσουμε τίποτα δηλώσεις περί «ανεβασμένης» Εθνικής που «έβγαλε αντίδραση» μετά το Χ με το Καζακστάν και διάφορα άλλα ωραία πανηγυρικά ή και διθυραμβικά σχόλια!

Με τον ορισμό του ποδοσφαιρικού «καφενείου» παίζουμε παιδιά…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top