ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΘΑΝΑΤΟΣ 13ΧΡΟΝΗΣ: Συγκλονισμένος φίλος της οικογένειας -'Ο πατέρας της είχε σώσει τη ζωή άλλου παιδιού στο εστιατόριό μου'

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΘΑΝΑΤΟΣ 13ΧΡΟΝΗΣ: Συγκλονισμένος φίλος της οικογένειας -'Ο πατέρας της είχε σώσει τη ζωή άλλου παιδιού στο εστιατόριό μου'

Οικογενειακή τραγωδία πίσω από το θάνατο της 13χρονης, που απεβίωσε ενώ κοιμόταν, τα ξημερώματα της Δευτέρας, 9 Σεπτεμβρίου, στο σπίτι της στη Λεμεσό.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Είχε χάσει και την μητέρα της όταν ήταν μόλις 6 μηνών με τον ίδιο τρόπο. Ο πατέρας της είναι ο Υπεύθυνος του Αστυνομικού Σταθμού Τροόδος, Ηρόδοτος Παναγιώτου που είχε διασώσει 7χρονη τον Ιούλιο από βέβαιο πνιγμό σε εστιατόριο στο Όμοδος.

Η άτυχη 13χρονη έχει ακόμα ένα αδελφάκι και άλλα δυο ετεροθαλή αδέλφια. Το θάνατό της διαπίστωσε η γιαγιά της, όταν πήγε στο κρεβάτι της να την ξυπνήσει για να πάει στο σχολείο. Η 13χρονη δεν ανταποκρινόταν στο κάλεσμα της.

Ο πατέρας της, έτρεξε κοντά της και παρά τις προσπάθειες του το κοριτσάκι είχε "φύγει". Ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός επιβεβαίωσε το θάνατο της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η μητέρα της πριν 13 χρόνια είχε πεθάνει ξαφνικά από ανεύρυσμα εγκεφάλου. Ο Ηρόδοτος έχοντας υπόψη το ιστορικό, υπέβαλλε τα παιδιά του συχνά σε ιατρικές εξετάσεις. Μόλις πέρσι η 13χρονη είχε υποβληθεί σε πάρα πολλές εξετάσεις και δεν είχε εντοπιστεί κάτι το ανησυχητικό. 

Φως στα αίτια του θάνατου της μικρής θα ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή που ήταν προγραμματισμένο να γίνει το μεσημέρι επί της σορού της από την ιατροδικαστή, Αγγελική Παπέττα

Σοκαρισμένος είναι ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στο Όμοδος, ο οποίος διατηρεί στενές φιλίες με τον Ηρόδοτο. Ο τελευταίος, μόλις δυο μήνες πριν κι ενώ βρισκόταν στο εστιατόριο εκτός υπηρεσίας, διέσωσε 7χρονη ενώ πνιγόταν τρώγοντας σε διπλανό τραπέζι μαζί με την οικογένεια της. 

Η μικρή είχε στραβοκαταπιεί τρώγοντας πατάτα. Ο πατέρας του κοριτσιού που κινδύνευσε είναι ιερέας και η μητέρα του νοσοκόμα. 

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο εστιάτορας είπε ότι "δεν μπορεί να πιστέψει πόσα τραγικά παιχνίδια παίζει η μοίρα".

Το περιστατικό την Κυριακή 14 Ιουλίου, είχε εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του. 

"Το κοριτσάκι είχε μελανιάσει και οι γονείς του υπέστησαν σοκ και δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Πιο ψύχραιμος ο Ηρόδοτος και αστυνομικός που γνωρίζει πρώτες βοήθειες,  έσπευσε από το διπλανό τραπέζι, όπου έτρωγε με τη αδελφή του και την 13χρονη κόρη του και αμέσως βοήθησε το κοριτσάκι σώζοντας του τη ζωή", περιγράφει. 

Όλοι όσοι γνωρίζουν την οικογένεια του Ηρόδοτου είναι σοκαρισμένοι και είναι στο πλευρό του για να τον στηρίξουν, όπως και οι αστυνομικοί συνάδελφοι του. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top