Στο Βερολίνο ο Έλληνας ΥΠΕΞ για συνομιλίες που αφορούν και την κυπριακή ΑΟΖ

Στο Βερολίνο ο Έλληνας ΥΠΕΞ για συνομιλίες που αφορούν και την κυπριακή ΑΟΖ

Το Βερολίνο θα επισκεφθεί την προσεχή Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

 

Στη γερμανική πρωτεύουσα, θα συναντηθεί στο Υπουργείο Εξωτερικών, με τον ομόλογο του, Χάικο Μαας και θα έχουν συνομιλίες για μια σειρά θεμάτων.

Αναμένεται πως στην κορυφή της ατζέντας των συνομιλιών των δύο πολιτικών, θα βρεθεί και η τουρκική προκλητικότητα εντός της κυπριακής ΑΟΖ, γεγονός που το Βερολίνο χαρακτηρίζει ως «παράνομες ενέργειες».

Άλλο θέμα που θα συζητηθεί θα είναι και το μεταναστευτικό, που αφορά τόσο την Γερμανία, όσο και την Ελλάδα και την Κυπριακή Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE