Στο Βερολίνο ο Έλληνας ΥΠΕΞ για συνομιλίες που αφορούν και την κυπριακή ΑΟΖ

Στο Βερολίνο ο Έλληνας ΥΠΕΞ για συνομιλίες που αφορούν και την κυπριακή ΑΟΖ

Το Βερολίνο θα επισκεφθεί την προσεχή Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

 

Στη γερμανική πρωτεύουσα, θα συναντηθεί στο Υπουργείο Εξωτερικών, με τον ομόλογο του, Χάικο Μαας και θα έχουν συνομιλίες για μια σειρά θεμάτων.

Αναμένεται πως στην κορυφή της ατζέντας των συνομιλιών των δύο πολιτικών, θα βρεθεί και η τουρκική προκλητικότητα εντός της κυπριακής ΑΟΖ, γεγονός που το Βερολίνο χαρακτηρίζει ως «παράνομες ενέργειες».

Άλλο θέμα που θα συζητηθεί θα είναι και το μεταναστευτικό, που αφορά τόσο την Γερμανία, όσο και την Ελλάδα και την Κυπριακή Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

«Το μέλλον είναι πολύ φωτεινό», δήλωσε στο ΚΥΠΕ για την αμυντική και στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ – Κύπρου ο νέος Πρέσβης της χώρας στη Λευκωσία, Τζον Μπρέσλοου.

BEST OF TOTHEMAONLINE