Στο Βερολίνο ο Έλληνας ΥΠΕΞ για συνομιλίες που αφορούν και την κυπριακή ΑΟΖ

Στο Βερολίνο ο Έλληνας ΥΠΕΞ για συνομιλίες που αφορούν και την κυπριακή ΑΟΖ

Το Βερολίνο θα επισκεφθεί την προσεχή Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

 

Στη γερμανική πρωτεύουσα, θα συναντηθεί στο Υπουργείο Εξωτερικών, με τον ομόλογο του, Χάικο Μαας και θα έχουν συνομιλίες για μια σειρά θεμάτων.

Αναμένεται πως στην κορυφή της ατζέντας των συνομιλιών των δύο πολιτικών, θα βρεθεί και η τουρκική προκλητικότητα εντός της κυπριακής ΑΟΖ, γεγονός που το Βερολίνο χαρακτηρίζει ως «παράνομες ενέργειες».

Άλλο θέμα που θα συζητηθεί θα είναι και το μεταναστευτικό, που αφορά τόσο την Γερμανία, όσο και την Ελλάδα και την Κυπριακή Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

Στην Ινδία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από Υπουργούς και επιχειρηματικούς φορείς. Στο επίκεντρο της επίσκεψης θα τεθούν οι διμερείς σχέσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, και ο οικονομικός διάδρομος Ινδίας-Μ. Ανατολής-Ευρώπης (IMEC).

BEST OF TOTHEMAONLINE