Το όραμα του ΚΟΑΠ να καταστεί από τους αποτελεσματικότερους στην ΕΕ, συζήτησαν Υπουργός Γεωργίας και Επίτροπος

Το όραμα του ΚΟΑΠ να καταστεί από τους αποτελεσματικότερους στην ΕΕ, συζήτησαν Υπουργός Γεωργίας και Επίτροπος

Το όραμα του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) να καταστεί ένας από τους αποτελεσματικότερους Οργανισμούς στην Ευρωπαϊκή Ένωση με εκτόπισμα που θα ξεπερνά εκείνο που αναλογεί στο μέγεθος της Κύπρου, συζήτησαν μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής με τον Επίτροπο Αγροτικών Πληρωμών Τίμη Ευθυμίου.


 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΑΠ, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού, ο Υπουργός, ενημερώθηκε για το σχέδιο δράσης του Οργανισμού, για το όραμα και τους στόχους του για το έτος 2019-2020, ώστε να καταστεί ένας από τους αποτελεσματικότερους Οργανισμούς στην Ευρωπαϊκή Ένωση με εκτόπισμα που θα ξεπερνά εκείνο που αναλογεί στο μέγεθος της Κύπρου.
 
Συζητήθηκαν επίσης θέματα όπως Νέα ΚΑΠ 2021-2027, επιδοτήσεις Αιγοπροβατοτρόφων και Εκταρικών Επιδοτήσεων 2019.
 
Τέλος, ο Επίτροπος ευχαρίστησε τον Υπουργό για την στήριξη που τυγχάνει ο Οργανισμός και σημείωσε ότι ο ΚΟΑΠ θα συνεχίσει να επιτελεί το έργο του υπεύθυνα, αποδοτικά και ανεπηρέαστα με μόνο γνώμονα τη διασφάλιση των διαχρονικών συμφερόντων των αγροτών και της κυπριακής γεωργίας στο σύνολο της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE