ΚΥΠΡΟΣ: Έτσι θα λύσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα η Αστυνομία- Οδηγίες Αρχηγού

ΚΥΠΡΟΣ: Έτσι θα λύσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα η Αστυνομία- Οδηγίες Αρχηγού

Μέτρα αντιμετώπισης του κυκλοφοριακού προβλήματος, που παρατηρείται καθημερινά,  επεξεργάζεται και λαμβάνει η Αστυνομία.

 

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σε συνδυασμό με τα οδικά έργα, που εκτελούνται αυτό το χρονικό διάστημα, σε κεντρικές οδικές αρτηρίες των πόλεων, έχουν επιβαρύνει ακόμα περισσότερο, το ήδη χρονίζον κυκλοφοριακό πρόβλημα. Το όλο ζήτημα προβληματίζει έντονα την ηγεσία της Αστυνομίας, η οποία σε συνεργασία και συντονισμό με άλλους αρμόδιους φορείς επεξεργάζεται μέτρα, τα οποία μπορούν να απαμβλύνουν το πρόβλημα.

O Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, πλήρως ευαισθητοποιημένος σε θέματα τροχαίας, έχει ήδη δώσει οδηγίες προς τους Αστυνομικούς Διευθυντές όλων των Επαρχιακών Αστυνομικών Διευθύνσεων, ώστε να ληφθούν μέτρα, για μείωση της καθημερινής ταλαιπωρίας των οδηγών. Στο πλαίσιο αυτών των ενεργειών της Αστυνομίας, έχει αποφασιστεί η τοποθέτηση μελών της, από τις 6π.μ. μέχρι τις 8π.μ., στις διασταυρώσεις του οδικού δικτύου της Λευκωσίας, όπου παρατηρείται το μεγαλύτερο πρόβλημα, για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας.

Παράλληλα, μελετώνται και άλλα μέτρα, τα οποία θα μπορούσαν να τεθούν άμεσα σε εφαρμογή, με στόχο την όσο το δυνατό μεγαλύτερη μείωση της ταλαιπωρίας που υφίστανται οι οδηγοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

«Το μέλλον είναι πολύ φωτεινό», δήλωσε στο ΚΥΠΕ για την αμυντική και στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ – Κύπρου ο νέος Πρέσβης της χώρας στη Λευκωσία, Τζον Μπρέσλοου.

BEST OF TOTHEMAONLINE