Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.
Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, μετά την κηδεία, ο Γ. Λουκαϊδης σημείωσε ότι με βαθιά θλίψη το ΑΚΕΛ αποχαιρέτησε σήμερα έναν αγαπημένο φίλο και σύντροφο με τον οποίο πορεύτηκε μαζί για σχεδόν τρεις δεκαετίες.
“Ο Λαυρέντης, που τόσο αγαπήσαμε και εδώ στην Κύπρο αλλά και που εκείνος τόσο πολύ αγάπησε το νησί μας και τους ανθρώπους του, θα μείνει για πάντα μαζί μας. Θα συνεχίσει να μας συντροφεύει μέσα από τα τραγούδια του, την ανθρωπιά και την πληθωρική καρδιά του”, καταλήγει ο Γ. Λουκαϊδης.
Στην κηδεία παρευρέθηκε επίσης ο επικεφαλής του Παραρτήματος του κόμματος στην Ελλάδα, Γιώργος Λιασής, μέλη του ΑΚΕΛ αλλά και αντιπροσωπεία της ΕΔΟΝ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




