X-Factor: Οι κριτές «έκοψαν» τον βαφτισιμιό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα - VIDEO

X-Factor: Οι κριτές «έκοψαν» τον βαφτισιμιό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα - VIDEO

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης 11/09 στην τηλεόραση του Open το διάσημο μουσικό «talent show» X-Factor.

Οι κριτές, Χρήστος Μάστορας, Μελίνα Ασλανίδου, Μιχάλης Τσαουσόπουλος και Γιώργος Θεοφάνους, κάθησαν στις καρέκλες τους και υποδέχτηκαν έναν-έναν τους υποψηφίους, που ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν από ένα τραγούδι της αρεσκείας τους.

Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους ήταν και ο Τζόνι Βασαλάκης, ο γιος του Δημήτρη Βασαλάκη που έπαιζε ηλεκτρικό μπάσο στο θρυλικό συγκρότημα «Τερμίτες» και βαφτισιμιός του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τη Δευτέρα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ο ΔΗΣΥ αναζητεί πρωταγωνιστικό ρόλο, το ΑΚΕΛ χαράζει στρατηγική και οι συμμαχίες μπαίνουν στο τραπέζι

Προεδρικές 2028: Ο ΔΗΣΥ αναζητεί πρωταγωνιστικό ρόλο, το ΑΚΕΛ χαράζει στρατηγική και οι συμμαχίες μπαίνουν στο τραπέζι

Από την απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να μην διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα έως τις προειδοποιήσεις Παμπορίδη για επανάληψη του 2023 και τον οδικό χάρτη του ΑΚΕΛ, οι πολιτικές διεργασίες για την Προεδρία της Δημοκρατίας αποκτούν σταδιακά σαφέστερο προσανατολισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE