ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαμαρτυρία έξω από τις Κοινωνικές Ασφαλίσεις – Αστυνομία στο σημείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαμαρτυρία έξω από τις Κοινωνικές Ασφαλίσεις – Αστυνομία στο σημείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Περίπου 80 άτομα μαζεύτηκαν έξω από το κτήριο των Κοινωνικών Ασφαλίσεων στη Λεμεσό, για να διαμαρτυρηθούν ζητώντας εργασία.

Του Ανδρέα Πογιατζή

Συγκεκριμένα, γύρω στα 80 άτομα, όλοι αλλοδαποί υπήκοοι χωρών της Ασίας, μαζεύτηκαν το πρωί της Πέμπτης 12/09 έξω από το κτήριο των Κοινωνικών Ασφαλίσεων επί της Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό.

Στο σημείο οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα, ενώ στον χώρο μετέβησαν και αστυνομικοί για επίβλεψη της κατάστασης, η οποία κινείται σε κόσμια πλαίσια.

Όπως πληροφορούμαστε κύριο αίτημα των διαδηλωτών, είναι να εργάζονται από την πρώτη μέρα που θα έρθουν στο νησί μας.

*Κεντρική Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE