Γεμάτο το 2026 με προκλήσεις στην Οικονομία: Από τους δασμούς Τραμπ στα επιτόκια – Οι εκκρεμότητες και κίνδυνοι στην Κύπρο
Με αισιοδοξία ατενίζουμε προς τη νέα χρόνια 2026 παρόλες τις προκλήσεις τόσο στην παγκόσμια οικονομία όσο και στην τοπική.

Του Ανδρέα Πογιατζή
Συγκεκριμένα, γύρω στα 80 άτομα, όλοι αλλοδαποί υπήκοοι χωρών της Ασίας, μαζεύτηκαν το πρωί της Πέμπτης 12/09 έξω από το κτήριο των Κοινωνικών Ασφαλίσεων επί της Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό.
Στο σημείο οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα, ενώ στον χώρο μετέβησαν και αστυνομικοί για επίβλεψη της κατάστασης, η οποία κινείται σε κόσμια πλαίσια.
Όπως πληροφορούμαστε κύριο αίτημα των διαδηλωτών, είναι να εργάζονται από την πρώτη μέρα που θα έρθουν στο νησί μας.



*Κεντρική Φωτογραφία Αρχείου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




