ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

'Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου' ήταν οι πρώτες κουβέντες του πατέρα του 14χρονου Στυλιανού - Φίλος του πατέρα μιλά στο ThemaOnline

'Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου' ήταν οι πρώτες κουβέντες του πατέρα του 14χρονου Στυλιανού - Φίλος του πατέρα μιλά στο ThemaOnline

62χρονος στενός φίλος του πατέρα του 14χρονου Στυλιανού, μιλά στo ΤhemaOnline, και τον υπερασπίζεται, δίνοντας και τη δική του εκδοχή για πρώτη φορά μετά από το τραγικό γεγονός, που αποσχολεί τις τελευταίες μέρες τη δημοσιότητα. Ως γνωστόν, στον πατέρα του έφηβου που χάθηκε τόσο άδικα, έχουν καταλογίσει πολλά...

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

 

Ο 62χρονος είπε ότι γνωρίζει τον Δ. Κ. από παιδί, όπως και την οικογένεια του. Ήταν πάντα δίπλα τους. 'Όλα όσα λένε και γράφονται είναι ψέματα', ανέφερε.

'Ο Δ.Κ. αγαπούσε και προστάτευε τα παιδιά του. Μερικές ώρες πριν το κακό ήμουν μαζί τους και δεν φαινόταν ότι θα γινόταν αυτό που έγινε. Ούτε είχε απαγορεύσει στο παιδί του να πηγαίνει στο σχολείο. Το μωρό είχε ετοιμαστεί για το σχολείο του. Αγόρασε και όλα τα πράματα του. Αφού ο ίδιος ο ΔΚ πήγε και τον έγραψε και στην Τεχνική μηχανικό και μάλιστα επειδή δεν πήγε έγκαιρα και δεν τους ενέγραφαν, έκαμε κάτι τηλεφωνήματα και τελικά τον δέχθηκαν', πρόσθεσε.

'Πριν από περίπου 4 χρόνια πέθανε ο αδελφός του σε ηλικία 42 ετών με τον οποίο ήταν πολύ δεμένοι και αλληβοηθούνταν', μας διηγείται ο 62χρονος για τον πατέρα του 14χρονου, προσθέτοντας ότι 'από τότε ο Δ.Κ. είχε μεγάλη θλίψη. Δεν ήταν τόσο καλά ψυχολογικά. Δεν ξανακουρεύτηκε και δεν ξαναξυρίστηκε από τότε'.

'Του έλεγα πήγαινε να κουρευτείς και ήταν αρνητικός. Μετά πέθαναν και οι γονείς του. Έμεναν απέναντι από το σπίτι του. Του είπα να κανονίσει τα χρέη του για να συνεχίσουμε να κάμνουμε παρέα. Χρωστούσε σε πολλούς' προσθέτει ο 62χρονος.

Και εξιστόρησε τις πρώτες στιγμές μετά το άσχημο νέο: 'Ο ίδιος ο πατέρας πήρε το μωρό στο νοσοκομείο. Δεν είχε επιστρέψει σπίτι και πήγε και τόν εψαχνε μες τα χωράφια και τον ποταμό. Μόλις έμαθα τι έγινε τον συνάντησα στην μάντρα. Μου έδειξε πού βρήκε νεκρό το παιδί του. Τον έβαλα στην αγκαλιά μου, τα μάτια του γέμισαν δάκρυα και μου είπε "έχασα τον κόσμο κάτω που τα πόθκια μου, είχα τόσα όνειρα για τούτον". Επιάσαν του και τα άλλα δυο μωρά. Ξέρω ότι τον αφήνουν να έρχεται μαζί τους σε επαφή'.

Aπό την άλλη, γυναίκα κάτοικος του χωριού, ανέφερε στο ThemaOnline ότι η σύζυγος του Δ.Κ. πήγαινε και της ζητούσε βοήθεια. Την λυπόταν και της έδινε χρήματα. Όπως μας είπε, θεωρούσε πως ήταν θύμα κακοποίησης.

Πάντως, όλοι συμφωνούν ότι όποιος ή όποιοι και εάν έχουν ευθύνη για το τραγικό γεγονός, η κοινωνία μας είναι αντιμέτωπη με ένα οικογενειακό δράμα. Η κοινη γνώμη αναμένει το πόρισμα της έρευνας της Επιτρόπου Διοικήσεως, που θα ολοκληρωθεί σε δυο μήνες. Διατάχθηκε από την Υπουργό Εργασίας. Στο μικροσκόπιο τίθονται η Υπηρεσία Κοινωνικής Ευημερίας, η Αστυνομία, το σχολείο κα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top