ΚΥΠΡΟΣ: Νέο θανατηφόρο τροχαίο- Νεκρή η Περσεφόνη Αντρέου

ΚΥΠΡΟΣ: Νέο θανατηφόρο τροχαίο- Νεκρή η Περσεφόνη Αντρέου

Σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 05:30 το πρωί της Παρασκευής 13/9 στο δρόμο Λευκωσίας – Ακακίου, κοντά στον κυκλικό κόμβο Ακακίου, έχασε τη ζωή της η 70χρονη Περσεφόνη Αντρέου από το Ακάκι. 

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος εγγονός της με συνεπιβάτιδα την άτυχη 70χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονη από την επαρχία Λευκωσίας. 

Τόσο η άτυχη 70χρονη όσο και τα άλλα δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 70χρονης, ενώ ο 28χρονος και η 24χρονη κρατήθηκαν για νοσηλεία. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Η ανακοίνωση για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία» δεν άνοιξε απλώς μια νέα συζήτηση γύρω από τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Κύπρο. Άνοιξε ένα μέτωπο πολιτικής σύγκρουσης με βαθιές θεσμικές προεκτάσεις, φέρνοντας αντιμέτωπα τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, επαναφέροντας στο προσκήνιο ερωτήματα για τη λειτουργία των θεσμών, τη λογοδοσία και την εμπιστοσύνη των πολιτών, προς το κράτος δικαίου.