Φρίκη στο Μάντσεστερ: Άνδρας πέταξε το μωρό του σε ποτάμι και πήγε για ποτό

Φρίκη στο Μάντσεστερ: Άνδρας πέταξε το μωρό του σε ποτάμι και πήγε για ποτό

Το βρέφος 12 μηνών εντοπίστηκε αρχικά ζωντανό στο ποτάμι, ωστόσο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Το περιστατικό συνέβη στο Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας, όταν ένας πατέρας λογομάχησε έντονα με την έγκυο σύζυγο του και πέταξε το ίδιο του το παιδί σε ποτάμι.

Το βρέφος βρέθηκε ζωντανό από περαστικούς οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία. Εκείνη την ώρα ο άνδρας βρισκόταν μέσα σε μπυραρία. Έντρομοι οι θαμώνες άκουσαν για το βρέφος σε κοντινό ποτάμι και την ίδια ώρα ο νεαρός πατέρας τους αποκάλυψε την πράξη του.

Ο άνδρας συνελήφθη και αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

Δραματικές ήταν οι εξελίξεις κατά την 8η ημέρα του πολέμου στη Μέση Ανατολή, με τις αντιμαχόμενες πλευρές να κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους και οι νεκροί να αυξάνονται. Εκτός από στρατιωτικούς στόχους, χτυπήματα υπήρξαν εντός του Ιράν τόσο σε υποδομές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς, όπως σε μαρίνα του Ντουμπάι. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE