Τραγωδία στην Ελλαδα: Νεκρός άντρας που βοηθούσε στην κατάσβεση φωτιάς

Τραγωδία στην Ελλαδα: Νεκρός άντρας που βοηθούσε στην κατάσβεση φωτιάς

Νεκρός είναι ένας 57χρονος άνδρας, που βρέθηκε κοντά στο μέτωπο της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής (13/09) στην περιοχή Καλλιθέα του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews.com, ο άτυχος άνδρας φέρεται να πέθανε από παθολογικά αίτια.

Στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ μεταδόθηκε ότι με πάσα επιφύλαξη ο θάνατος φέρεται να προκλήθηκε από τις αναθυμιάσεις που δημιούργησε η πυρκαγιά, ενώ ο εκείνος βοηθούσε στην κατάσβεσή της.

Στο πύρινο μέτωπο άμεσα κινητοποιήθηκαν 60 πυροσβέστες με 20 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, ενώ στην περιοχή συνδράμουν και τέσσερις υδροφόρες του δήμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE