Τραγωδία στην Ελλαδα: Νεκρός άντρας που βοηθούσε στην κατάσβεση φωτιάς

Τραγωδία στην Ελλαδα: Νεκρός άντρας που βοηθούσε στην κατάσβεση φωτιάς

Νεκρός είναι ένας 57χρονος άνδρας, που βρέθηκε κοντά στο μέτωπο της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής (13/09) στην περιοχή Καλλιθέα του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews.com, ο άτυχος άνδρας φέρεται να πέθανε από παθολογικά αίτια.

Στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ μεταδόθηκε ότι με πάσα επιφύλαξη ο θάνατος φέρεται να προκλήθηκε από τις αναθυμιάσεις που δημιούργησε η πυρκαγιά, ενώ ο εκείνος βοηθούσε στην κατάσβεσή της.

Στο πύρινο μέτωπο άμεσα κινητοποιήθηκαν 60 πυροσβέστες με 20 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, ενώ στην περιοχή συνδράμουν και τέσσερις υδροφόρες του δήμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE