Ληξιπρόθεσμες οφειλές €47,48 εκ. εισέπραξε την τελευταία τριετία το Υπουργείο Εργασίας

Ληξιπρόθεσμες οφειλές €47,48 εκ. εισέπραξε την τελευταία τριετία το Υπουργείο Εργασίας

Ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους  €47,48 εκατομμύρια εισέπραξε την τελευταία τριετία το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Σε σημερινή ανακοίνωση το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με τον περί Ρύθμισης Ληξιπρόθεσμων Κοινωνικών Εισφορών Νόμο 76(Ι)2016, ο οποίος έχει τεθεί σε εφαρμογή από 1/9/2016, έχουν εισπραχθεί από την 1/9/2016 μέχρι τις 5/9/2019 ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους  €47.487.506,70.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμος να δει Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα – Γιατί η κοινή συνάντηση ορίστηκε στις 9 Νοεμβρίου

ΠτΔ: Έτοιμος να δει Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα – Γιατί η κοινή συνάντηση ορίστηκε στις 9 Νοεμβρίου

Την ετοιμότητα του να συναντηθεί με την κα Ολγκίν και τον κ. Ερχιουρμαν όποτε το κρίνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος απαντώντας σε επικρίσεις κομμάτων σημείωσε ότι σε καμία απολύτως περίπτωση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογικό αγώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE