Άγριος καβγάς μεταξύ μαθητών – Τους «ξάπλωσε» ο πεζοναύτης με μια κίνηση – VIDEO

Άγριος καβγάς μεταξύ μαθητών – Τους «ξάπλωσε» ο πεζοναύτης με μια κίνηση – VIDEO

Έρευνα για το περιστατικό διεξάγει η τοπική Αστυνομία.

Άγριος καβγάς ξέσπασε μεταξύ δυο μαθητών του σχολείου «Edison High School», όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι δυο νεαροί «αντάλλασσαν» γροθιές μεταξύ τους, με τους λοιπούς συμμαθητές τους να είναι απλοί παρατηρητές.

Σε κάποια στιγμή ένας πεζοναύτης φαίνεται στο βάθος να τρέχει κοντά τους και να τους αρπάζει, ρίχνοντάς τους και τους δυο στο έδαφος.

Ο καβγάς τελείωσε και οι μαθητές έμειναν ξαπλωμένοι στο έδαφος, με τον πεζοναύτη να αποχωρεί σαν να μην συνέβη τίποτα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.