Ο Νεϊμάρ επιστρέφει και υπάρχουν φόβοι για λαϊκά δικαστήρια

Ο Νεϊμάρ επιστρέφει και υπάρχουν φόβοι για λαϊκά δικαστήρια

Τέλος τα ψέματα. Ο Νεϊμάρ έκανε τα πάντα για να πάει στην Μπαρτσελόνα και δεν τα κατάφερε. Πλέον, καλείται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και ν’ αντιμετωπίσει τις συνέπειες της στάσης του. Κι ενώ την Τετάρτη (18/9) η Παρί θα κοντραριστεί με την Ρεάλ, το σαββατιάτικο (14/9) παιχνίδι με το Στρασβούργο βρίσκεται στο επίκεντρο.

Στις 18:30, λοιπόν, είναι προγραμματισμένη η σέντρα στο Παρίσι, όπως προγραμματισμένο φαίνεται να είναι από τους οπαδούς αυτό που αναμένεται ν’ αντιμετωπίσει ο Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος δεν είναι ευπρόσδεκτος στην Παρί Σεν Ζερμέν από τους φιλάθλους. Οι οργανωμένοι έχουν ήδη σηκώσει πανό εναντίον του, τον έχουν βρίσει με συνθήματα, όμως το αποψινό είναι κάτι διαφορετικό, μια και αυτή τη φορά ο «Νέι», όχι απλά θα είναι παρών, αλλά όλα δείχνουν ότι θα παίξει κιόλας.

Στα social media, πυρήνες από τους οργανωμένους της Παρί, σημειώνουν ότι θα είναι μακρύς ο δρόμος του Νεϊμάρ μέχρι την εξιλέωση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, στις εξελίξεις στο Κυπριακό και στην αυριανή μετάβαση του στο Ισραήλ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της Παρουσίασης των Προτεραιοτήτων της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στα Λεύκαρα.