ΛΕΜΕΣΟΣ: «Άνοιξαν» τα ουράνια – VIDEO από τις καταρρακτώδεις βροχές

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Άνοιξαν» τα ουράνια – VIDEO από τις καταρρακτώδεις βροχές

Δώρο Θεού οι ευεργετικές βροχές στην επαρχία και στα ορεινά της Λεμεσού.

Έντονη βροχόπτωση σημειώθηκε γύρω στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής 15/09 στην επαρχία Λεμεσού.

Οι ουρανοί «άνοιξαν» και έφεραν στους κάτοικους τις ευεργετικές βροχές.

Πολλοί ήταν εκείνοι που κατέγραψαν το φαινόμενο και το ανάρτησαν στη συνέχεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πέραν τούτου οι βροχές έφεραν και προβλήματα στο οδικό δίκτυο, με την Αστυνομία να εκδίδει ανακοίνωση για τα έντονα καιρικά φαινόμενα, καλώντας τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Δείτε τα βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE