Στην Κύπρο για επίσκεψη εργασίας ο Υπουργός Brexit

Στην Κύπρο για επίσκεψη εργασίας ο Υπουργός Brexit

Στην Κύπρο για επίσκεψη εργασίας θα βρεθεί αύριο, Τετάρτη, ο Βρετανός Υπουργός, αρμόδιος για το Brexit, Στιβ Μπάρκλεϊ, ο οποίος θα έχει επαφές με την πολιτική ηγεσία ενόψει της εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ την 31η Οκτωβρίου.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βρετανικής Ύπατης Αρμοστείας, κατά τη σύντομη επίσκεψή του, ο κ. Μπάρκλεϊ θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη και αξιωματούχους από τον επιχειρηματικό κόσμο για να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το Brexit.

«Η επίσκεψη του κ. Μπάρκλεϊ αποτελεί μέρος των προσπαθειών της Κυβέρνησης να δείξει ότι αν και το Ηνωμένο Βασίλειο φεύγει από την ΕΕ, με ή χωρίς συμφωνία, την 31η Οκτωβρίου, έχει ανανεωθεί η ενέργεια και η επικέντρωση για επίτευξη μιας συμφωνίας που θα είναι προς το συμφέρον του ΗΒ και της ΕΕ συνολικά», καταλήγει η ανακοίνωση.

Aπό ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Απαντά στον Τραμπ η Τεχεράνη – «Aναζητούμε νέους αμερικανικούς στόχους να χτυπήσουμε» - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Live: Απαντά στον Τραμπ η Τεχεράνη – «Aναζητούμε νέους αμερικανικούς στόχους να χτυπήσουμε» - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Η Μέση Ανατολή έχει πάρει φωτιά και η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο, την ώρα που η Τεχεράνη και η Χεζμπολάχ χτυπούν στο Τελ Αβίβ και στις χώρες του Κόλπου.  Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος, με τις βρετανικές βάσεις να έχουν τεθεί σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας, ενώ την ίδια ώρα αφίχθηκαν και ελικόπτερα τύπου Wildcat. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE