COFFEEHOUSE: Υπερήφανος Χορηγός των Nicosia Team Rollers

COFFEEHOUSE: Υπερήφανος Χορηγός των Nicosia Team Rollers

Η COFFEEHOUSE, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στηρίζει την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου (Ο.ΠΑ.Κ.), το Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης σε Τροχοκάθισμα Κύπρου και είναι υπερήφανος χορηγός της ομάδας Nicosia Team Rollers.

Στις διοργανώσεις του Πρωταθλήματος και το Κυπέλλου για τη σεζόν 2018-2019, που διεξάγονται υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, οι Nicosia Team Rollers κατέκτησαν την κορυφή στο πρωτάθλημα.


Την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019, συγκεντρώθηκε ένα πολύχρωμο πλήθος από την οικογένεια της COFFEEHOUSE, αθλητές καλαθοσφαίρισης σε τροχοκάθισμα, συνεργάτες και εκπροσώπους των ΜΜΕ για ένα μοναδικό coffee event με σκοπό να γνωρίσουμε τους πρωταθλητές αυτούς, απολαμβάνοντας τον καφέ μας στο κεντρικό κατάστημα της COFFEEHOUSE στη Λευκωσία, Πάργας 9 7 Γ. Κρανιδιώτη.


Όπως χαρακτηριστικά ανάφερε ο κ. Φαίδωνας Χρίστου, Γενικός Διευθυντής της πρώτης κυπριακής αλυσίδας καφέ: “Η COFFEEHOUSE στηρίζει τον αθλητισμό για όλους και την διάδοση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης για άτομα με μειωμένη κινητικότητα. Στηρίζουμε την ενσωμάτωση των ατόμων με αναπηρίες και την αξιοποίηση των ικανοτήτων τους και στον αθλητισμό και είμαστε πάντα δίπλα τους με κάθε τρόπο”!
Η ομάδα της COFFEEHOUSE

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σφαίρες στο κεφάλι του Δημοσθένους – Τι κατέδειξε η νεκροτομή - Καπέλο και κάλυκες «κλειδιά» για τους δράστες

Σφαίρες στο κεφάλι του Δημοσθένους – Τι κατέδειξε η νεκροτομή - Καπέλο και κάλυκες «κλειδιά» για τους δράστες

Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα από τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ το πρωί της Παρασκευής στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE