ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΒΟΥΛΗ: Ένταση στην Επιτροπή Ενέργειας – Αποχώρησε εκνευρισμένος ο Αριστοδήμου

ΒΟΥΛΗ: Ένταση στην Επιτροπή Ενέργειας – Αποχώρησε εκνευρισμένος ο Αριστοδήμου

Εκνευρισμένος με τη στάση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, ήταν το μεσημέρι της Τρίτης 17/09 ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Ένωσης Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής, Λούκας Αριστοδήμου.

Του Μιχάλη Μενελάου

Ο κύριος Αριστοδήμου ήταν καλεσμένος στη συνεδρία της Επιτροπής Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού το πρωί της Τρίτης 17/09, για το θέμα της σταδιακής μείωσης ή παύσης της καταβολής ετησίου τέλους στις εγγεγραμμένες εταιρείες στο νησί μας.

Στην εν λόγω συνεδρία της Επιτροπής, καλεσμένοι -επίσης- ήταν εκπρόσωποι του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και του Τμήματος Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη του ίδιου υπουργείου, του Υπουργείου Οικονομικών, της Νομικής Υπηρεσίας της Δημοκρατίας, του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών  Κύπρου (ΣΕΛΚ), του Συνασπισμού Μικρών Επιχειρήσεων και  Αυτοεργοδοτουμένων (ΣΥ.Μ.Ε.Α.), των εργοδοτικών οργανώσεων ΚΕΒΕ και ΟΕΒ,  της ΠΟΒΕΚ, του Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών και της Παγκύπριας Ένωσης Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής.

Με το πέρας της συζήτησης του θέματος, δεν δόθηκε ο λόγος στον Κυπριακό Σύνδεσμο Καταναλωτών και της Παγκύπριας Ένωσης Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής, με τους εκπροσώπους τους να εκφράζουν το παράπονό τους που δεν εισακούστηκαν και που δεν τους δόθηκε ο λόγος.

Ο κύριος Αριστοδήμου, ανέφερε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που καλούνται σε Κοινοβουλευτικές επιτροπές και δεν τους δίνεται ο λόγος, κάνοντάς τους απλούς παρατηρητές στις συζητήσεις.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ενέργειας, βουλευτής του ΔΗΣΥ Ανδρέας Κυπριανού, τόνισε στον κύριο Αριστοδήμου πως δεν είναι υπόχρεο το προεδρείο να δίνει τον λόγο σε όλους τους προσκεκλημένους.

Ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Ένωσης Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής αποχώρησε από την αίθουσα, φανερά ενοχλημένος από την πιο πάνω ενέργεια και δήλωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top