ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Οι 14 που παίρνουν τον βαθμό του Αστυνόμου Α΄ -Αγγελίδης και Κατσουνωτός στη λίστα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Οι 14 που παίρνουν τον βαθμό του Αστυνόμου Α΄ -Αγγελίδης και Κατσουνωτός στη λίστα

Από την περασμένη Παρασκευή (13/09) 14 αξιωματικοί της Αστυνομικής Δύναμης προήχθησαν στον βαθμό του Αστυνόμου Α'.

Από τη λίστα με τους προαχθέντες ξεχωρίζουν τα ονόματα των γνωστών στο ευρύ κοινό από τη θητεία τους στη θέση του εκπροσώπου Τύπου Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη και Μιχάλη Κατσουνωτού.

Οι υπόλοιποι 12: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Ανδρέας Τρύφωνος, Γιαννάκης Ξάνθου, Παναγιώτης Σταύρου, Ανδρέας Συμεού, Νικόλαος Τσαππής, Χριστόδουλος Κοντός, Κώστας Αυγουστή, Ιωάννης Χειμώνας, Γιώργος Ανδρέου Χίνινος, Θωμάς Χατζήκυριακου, Μάριος Αγιώτης.

Οι 14 προαναφερθέντες μετά την προαγωγή τους είναι σε θέση να υπηρετήσουν σε οποιαδήποτε διευθυντική θέση στην Αστυνομία.

Να σημειωθεί ακόμη ότι οι προαγωγές που επισημοποιήθηκαν στις 13 Σεπτεμβρίου από το υπουργείο Δικαιοσύνης, έχουν ισχύ από τις 8 του τρέχοντος μηνός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μας ανησυχεί κανένα σενάριο» για την Προεδρία της Βουλής - Οι παρεμβάσεις για όλα τα ανοιχτά μέτωπα

Λετυμπιώτης: «Δεν μας ανησυχεί κανένα σενάριο» για την Προεδρία της Βουλής - Οι παρεμβάσεις για όλα τα ανοιχτά μέτωπα

Στις εξελίξεις γύρω από την εκλογή νέου Προέδρου της Βουλής αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι «δεν μπορεί κανείς να παρακολουθεί αδιάφορα τη συζήτηση, αφού πρόκειται για τον δεύτερο τη τάξει κρατικό αξιωματούχο» και έναν θεσμό με τον οποίο η εκτελεστική εξουσία διατηρεί διαχρονικά στενή συνεργασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE