ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Οι 14 που παίρνουν τον βαθμό του Αστυνόμου Α΄ -Αγγελίδης και Κατσουνωτός στη λίστα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Οι 14 που παίρνουν τον βαθμό του Αστυνόμου Α΄ -Αγγελίδης και Κατσουνωτός στη λίστα

Από την περασμένη Παρασκευή (13/09) 14 αξιωματικοί της Αστυνομικής Δύναμης προήχθησαν στον βαθμό του Αστυνόμου Α'.

Από τη λίστα με τους προαχθέντες ξεχωρίζουν τα ονόματα των γνωστών στο ευρύ κοινό από τη θητεία τους στη θέση του εκπροσώπου Τύπου Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη και Μιχάλη Κατσουνωτού.

Οι υπόλοιποι 12: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Ανδρέας Τρύφωνος, Γιαννάκης Ξάνθου, Παναγιώτης Σταύρου, Ανδρέας Συμεού, Νικόλαος Τσαππής, Χριστόδουλος Κοντός, Κώστας Αυγουστή, Ιωάννης Χειμώνας, Γιώργος Ανδρέου Χίνινος, Θωμάς Χατζήκυριακου, Μάριος Αγιώτης.

Οι 14 προαναφερθέντες μετά την προαγωγή τους είναι σε θέση να υπηρετήσουν σε οποιαδήποτε διευθυντική θέση στην Αστυνομία.

Να σημειωθεί ακόμη ότι οι προαγωγές που επισημοποιήθηκαν στις 13 Σεπτεμβρίου από το υπουργείο Δικαιοσύνης, έχουν ισχύ από τις 8 του τρέχοντος μηνός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE