ΤΡΟΧΑΙΟ – ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Η κατάσταση υγείας των δύο τραυματιών – Με εγκαύματα στο σώμα

ΤΡΟΧΑΙΟ – ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Η κατάσταση υγείας των δύο τραυματιών – Με εγκαύματα στο σώμα

Ευτυχώς, τα δύο πρόσωπα που τραυματίστηκαν στο τροχαίο που σημειώθηκε στον δρόμο Πρωταρά – Παραλίμνι το βράδυ της Δευτέρας (16/9), βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 45χρονος οδηγός του μοτοποδήλατου, υπέστη εγκαύματα τριβής στα χέρια αλλά και κάταγμα της δεξιάς κνήμης.  

Η 24χρονη συνεπιβάτης, υπέστη κάταγμα στον δεξιό αστράγαλο και εγκαύματα τριβής σε διάφορα μέρη του σώματός της. Σημειώνεται ότι η γυναίκα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Η κατάστασή τους θεωρείται εκτός κινδύνου.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του άλλου οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο, δεν τραυματίστηκε.

Μαρινέλλα Παναγιώτου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE