ΛΕΜΕΣΟΣ: Διστάζουν να καταθέσουν οι δυο ανήλικοι που κατήγγειλαν τον πατέρα τους ότι τους κακοποιεί

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διστάζουν να καταθέσουν οι δυο ανήλικοι που κατήγγειλαν τον πατέρα τους ότι τους κακοποιεί

Την πληροφορία ότι πατέρας κακοποιεί τα δυο ανήλικα παιδιά του διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό 

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Σύμφωνα με τα γεγονότα 9χρονος μετά από πιέσεις των δασκάλων του, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί του, ομολόγησε ότι ο πατέρας του ασκεί πάνω του βία όπως και στον 8χρονο αδελφό του. 

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline αμέσως ενημέρωθηκε το αρμόδιο τμήμα του Γραφείου Ευημερίας, που στεγάζεται στο Ζακάκι, για να εξετάσει την περίπτωση. 

Λειτουργός του Γραφείου έδωσε την πληροφορία στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή μέχρι στιγμής οι δυο ανήλικοι αρνούνται να δώσουν οπτικογραφημένη κατάθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για οικογένεια αραβικής καταγωγής. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE