ΛΕΜΕΣΟΣ: Διστάζουν να καταθέσουν οι δυο ανήλικοι που κατήγγειλαν τον πατέρα τους ότι τους κακοποιεί

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διστάζουν να καταθέσουν οι δυο ανήλικοι που κατήγγειλαν τον πατέρα τους ότι τους κακοποιεί

Την πληροφορία ότι πατέρας κακοποιεί τα δυο ανήλικα παιδιά του διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό 

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Σύμφωνα με τα γεγονότα 9χρονος μετά από πιέσεις των δασκάλων του, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί του, ομολόγησε ότι ο πατέρας του ασκεί πάνω του βία όπως και στον 8χρονο αδελφό του. 

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline αμέσως ενημέρωθηκε το αρμόδιο τμήμα του Γραφείου Ευημερίας, που στεγάζεται στο Ζακάκι, για να εξετάσει την περίπτωση. 

Λειτουργός του Γραφείου έδωσε την πληροφορία στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή μέχρι στιγμής οι δυο ανήλικοι αρνούνται να δώσουν οπτικογραφημένη κατάθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για οικογένεια αραβικής καταγωγής. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE