ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Το πόρισμα για το περιστατικό με την μαντήλα στο Λύκειο Απ. Βαρνάβα

ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Το πόρισμα για το περιστατικό με την μαντήλα στο Λύκειο Απ. Βαρνάβα

Στην δημοσιότητα έδωσε το Υπουργείο Παιδείας το πόρισμα για το περιστατικό στο Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα, με την μαθήτρια και τον διευθυντή για την μαντήλα. 

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) με βάση το πόρισμα της έρευνας που διεξήχθη, σε σχέση με το περιστατικό στο Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα, ανακοινώνει ότι προκύπτουν θέματα που αφορούν:

  1. στη διαχείριση του περιστατικού  από τον Διευθυντή του σχολείου,
  2. στη Νομοθεσία και τους Κανονισμούς Λειτουργίας των Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης,
  3. στη συμπεριφορά μερίδας μαθητών/τριών.

Τα πιο πάνω θέματα θα τύχουν χειρισμού από το ΥΠΠΑΝ σύμφωνα με την κείμενη Νομοθεσία.

Τονίζεται ότι για το αποτέλεσμα της διοικητικής έρευνας έχει ενημερωθεί το ενδιαφερόμενο πρόσωπο, όπως επιβάλλει η Νομοθεσία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE