ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Την πάτησε ο πρώην παίκτης της Ανόρθωσης – ΧΑΛΑΣΕ η μεταγραφή λόγω… πτήσης!

Την πάτησε ο πρώην παίκτης της Ανόρθωσης – ΧΑΛΑΣΕ η μεταγραφή λόγω… πτήσης!

Πολύ κοντά στην μετακίνηση του στο Ισραήλ και την Χάποελ Τελ Αβίβ βρέθηκε ο πρώην επιθετικός της Ανόρθωσης, Ντεμπά Καμαρά.
Ο 24χρονος φορ, ο οποίος ανήκει στη γαλλική Τρουά τα βρήκε με την Χάποελ Τελ Αβίβ όμως η μεταγραφή του ναυάγησε λόγω… πτήσης.

Πιο συγκεκριμένα, η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σήμερα Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου στο Ισραήλ και μέχρι τις 19:00 το βράδυ θα πρέπει να εγγράψουν τους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της sport5.co.il, η διοίκηση της Χάποελ κατάφερε να του βγάλει βίζα χθες Τρίτη, όμως δεν βρήκε νυχτερινή πτήση για Ισραήλ με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η άφιξη του. Εάν έπαιρνε την πρωινή πτήση θα έφτανε στο Ισραήλ στις 5 το απόγευμα και θα ήταν μεγάλο το ρίσκο για την Χάποελ, καθώς υπήρχε περίπτωση να μην προλάβει να τον εγγράψει στο δυναμικό της έγκαιρα.

Πλέον ο κόουτς της Χάποελ, Αβιτάν κοιτάζει άλλες περιπτώσεις επιθετικών καθώς μόνο εάν πάρει την ελευθέρα του ο Καμαρά θα καταφέρει να πάει στο Ισραήλ και να κλείσει η μεταγραφή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Τρουά, Β’ κατηγορία Γαλλίας την φετινή σεζόν μετρά 5 συμμετοχές όλες ως αλλαγή και δεν είναι εκ των βασικών επιλογών.

Δείτε το δημοσίευμα ΕΔΩ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top