ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεάλ Μαδρίτης με ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ αποδόσεις και CASH OUT στη FONBET!

ΣΟΥΠΕΡ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεάλ Μαδρίτης με ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ αποδόσεις και CASH OUT στη FONBET!

Η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 22:00 για τους ομίλους του Champions League με τη FONBET να είναι παρούσα στο σπουδαίο ραντεβού με ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ αποδόσεις και ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ για ποντάρισμα!

Επιπλέον, η FONBET προσφέρει €10 ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ χωρίς να απαιτείται κατάθεση χρημάτων στο λογαριασμό σας! Όταν κάνετε εγγραφή, απλά χρησιμοποιήστε τον κωδικό προσφοράς FONBET10 και μπορείτε να απολαύσετε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ €10 ΣΤΟΙΧΗΜΑ στη Fonbet!

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι το φαβορί απέναντι στους Ισπανούς και η νίκη της δίνει απόδοση 2.30, η ισοπαλία δίνει απόδοση 3.72 και η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης δίνει απόδοση 3.10, ενώ η διπλή ευκαιρία Χ2 δίνει 1.62. Το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.57, το Under 2.5 γκολ δίνει 2.40, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.50 και το No Goal δίνει 2.40.

Το να σκοράρει η Παρί Σεν Ζερμέν το πρώτο γκολ δίνει απόδοση 1.75, το να ανοίξει το σκορ η Ρεάλ δίνει 2.10, ενώ μπορείτε να ποντάρετε στο ενδεχόμενο να έχει ποσοστό κατοχής μπάλας η Παρί Σεν Ζερμέν πάνω από 53,5% με απόδοση 1.87 και κάτω από 53,5% απόδοση 1.83. Το να σκοράρει η Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά να νικήσει η Ρεάλ Μαδρίτης δίνει απόδοση 4.40.

Δείτε όλες τις αποδόσεις για το Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεάλ Μαδρίτης κάνοντας κλικ εδώ.

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Λίγα λόγια για τη FONBET

Η FONBET είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Ρωσία. Ιδρύθηκε το 1994 στη Μόσχα με το πρώτο της κατάστημα στοιχημάτων και μετά από 3 χρόνια λειτούργησε για πρώτη φορά το επίσημο σάιτ της. Έχει ένα πολύ μεγάλο δίκτυο πρακτορείων (περισσότερα από 400 καταστήματα σε όλη την επικράτεια της Ρωσίας, της Λευκορωσίας, του Καζακστάν και της Ουκρανίας) και τα τελευταία δύο χρόνια δραστηριοποιείται στην Κύπρο αποκτώντας άδεια κλάσης Β και έχοντας δικαίωμα να προσφέρει αναρίθμητες επιλογές online στοιχηματισμού μέσω του fonbet.com.cy

Η FONBET είναι μεγάλος χορηγός της Εθνικής Ρωσίας, της Ευρωλίγκας και αλλά και μεγάλος χορηγός του Fight Nights που αφορά τις Μ.Μ.Α. H FONBET στηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top