Η κατάταξη Εθνικών ομάδων της FIFA για το Σεπτέμβριο – 92η η Κύπρος

Η κατάταξη Εθνικών ομάδων της FIFA για το Σεπτέμβριο – 92η η Κύπρος

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου FIFA ανακοίνωσε την κατάταξη Εθνικών Ομάδων για το Σεπτέμβριο. 

Η Εθνική μας ανέβηκε μια θέση και από την 93η, βρίσκεται στη 92η, μετά την ισοπαλία με το Καζακστάν και τη νίκη επί του Σαν Μαρίνο.

Πρώτο στην κατάταξη παρέμεινε το Βέλγιο το οποίο συμμετέχει στον όμιλο της Εθνικής μας στα προκριματικά του EURO 2020.

Όσον αφορά τις άλλες ομάδες του ομίλου μας, το Καζακστάν έχασε τέσσερις θέσεις και πλέον είναι 116ο, η Ρωσία ανέβηκε τέσσερις θέσεις και είναι στην 42η, η Σκωτία έχασε τέσσερις θέσεις και είναι 52η ενώ παραμένει στην 210η και τελευταία θέση το Σαν Μαρίνο.

Δείτε εδώ αναλυτικά την κατάταξη της FIFA: https://www.fifa.com/fifa-world-ranking/ranking-table/men/#

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE