Χ- FACTOR: Σκληροί οι κριτές με την Ανδριάνα – «Κλείνε τα παράθυρα στο αυτοκίνητο» – VIDEO

Χ- FACTOR: Σκληροί οι κριτές με την Ανδριάνα – «Κλείνε τα παράθυρα στο αυτοκίνητο» – VIDEO

Δεν τα πήγε πολύ καλά η Ανδριάνα Μπακογιάννη στην audition της στο X –Factor και αυτό φάνηκε και από τα σχόλια των κριτών.

Αρχικά όταν η Ανδριάνα ανέβηκε στην σκηνή, έπιασε ψηλή κουβέντα με τους κριτές και ξαφνικά ξεκίνησε να τραγουδάει το τραγούδι του συγκροτήματος «Μέλισσες», ‘Όλα μοιάζουν καλοκαίρι’.

Κάπου εκεί την διέκοψαν και στην συνέχεια, αφού έγιναν κάποια σχόλια από τους κριτές, ξεκίνησε να τραγουδάει το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή «Γιατί υπάρχει ζωή» με το οποίο θα διαγωνιζόταν.

Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE