ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΠΟΡΤΟ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΟ: «Το όχημα ήταν στο σημείο για περισσότερο από 20 λεπτά, πάνω στο πεζοδρόμιο» - Αυτόπτης μάρτυρας στο ThemaOnline

ΛΑΠΟΡΤΟ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΟ: «Το όχημα ήταν στο σημείο για περισσότερο από 20 λεπτά, πάνω στο πεζοδρόμιο» - Αυτόπτης μάρτυρας στο ThemaOnline

Άλλη εκδοχή, από όσα ισχυρίστηκε η γυναίκα οδηγός του οχήματος που είχε αναπηρική κάρτα και την έγραψε τροχονόμος, δόθηκε από αυτόπτη μάρτυρα.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Επικοινωνώντας με το ThemaOnline πρόσωπο που βρισκόταν στην περιοχή την στιγμή που συνέβη το περιστατικό, ανέφερε ότι το συγκεκριμένο όχημα ήταν στο σημείο για περισσότερο από 20 λεπτά.

Το όχημα, όπως ισχυρίζεται ο αυτόπτης μάρτυρας (κατέχουμε τα στοιχεία του, ωστόσο, θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του) ήταν σταθμευμένο σε πεζοδρόμιο και η γυναίκα οδηγός του, δεν είχε κατεβεί για να πάει στην ΑΤΜ όπως ανέφερε στην ανάρτησή της, αλλά βρισκόταν εντός της Τράπεζας, σε ταμείο.

Το πρόσωπο που επικοινώνησε με το ThemaOnline για να περιγράψει όσα διαπίστωσε ιδίοις όμμασι, βρισκόταν σε καφετέρια της περιοχής.

Όπως μας εξήγησε μάλιστα, η τροχονόμος που κατήγγειλε την οδηγό του οχήματος που είχε την αναπηρική κάρτα, κατήγγειλε πάρα πολλούς οδηγούς στην συγκεκριμένη περιοχή, οι οποίοι είχαν σταθμεύσει παράνομα σε πεζοδρόμια και σε στάση λεωφορείου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top