ΤΖΟΚΕΡ: Έξι τυχεροί έστησαν πανηγύρια- Είδαν τον τραπεζικό τους λογαριασμό να φουσκώνει!

ΤΖΟΚΕΡ:  Έξι τυχεροί έστησαν πανηγύρια- Είδαν τον τραπεζικό τους λογαριασμό να φουσκώνει!

Κάποιοι από τη χαρά τους έχασαν τον ύπνο τους! Έξι τυχεροί μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του τζόκερ άρχισαν γλέντια! 

 

Μπορεί στην κλήρωση (2054, 19 Σεπτεμβρίου 2019) να μην βρέθηκε ο μεγάλος υπερτυχερός για τα 5,8 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο έξι άτομα έστησαν πανηγύρια, καθώς η τύχη τους χαμογέλασε και είδαν μέσα σε μία νύχτα τον τραπεζικό τους λογαρισμό να φουσκώνει! 

Κέρδισαν στην δεύτερη κατηγορία το καθόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό των 26, 366, 54 ευρώ! 

Στην επόμενη κλήρωση το Τζόκερ θα μοιράσει 6.008.724,20. 

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν στην 2054 κλήρωση είναι 

20, 27, 31, 38, 39

 και τζόκερ 4

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE