ΤΖΟΚΕΡ: Έξι τυχεροί έστησαν πανηγύρια- Είδαν τον τραπεζικό τους λογαριασμό να φουσκώνει!

ΤΖΟΚΕΡ:  Έξι τυχεροί έστησαν πανηγύρια- Είδαν τον τραπεζικό τους λογαριασμό να φουσκώνει!

Κάποιοι από τη χαρά τους έχασαν τον ύπνο τους! Έξι τυχεροί μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του τζόκερ άρχισαν γλέντια! 

 

Μπορεί στην κλήρωση (2054, 19 Σεπτεμβρίου 2019) να μην βρέθηκε ο μεγάλος υπερτυχερός για τα 5,8 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο έξι άτομα έστησαν πανηγύρια, καθώς η τύχη τους χαμογέλασε και είδαν μέσα σε μία νύχτα τον τραπεζικό τους λογαρισμό να φουσκώνει! 

Κέρδισαν στην δεύτερη κατηγορία το καθόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό των 26, 366, 54 ευρώ! 

Στην επόμενη κλήρωση το Τζόκερ θα μοιράσει 6.008.724,20. 

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν στην 2054 κλήρωση είναι 

20, 27, 31, 38, 39

 και τζόκερ 4

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE