ΤΖΟΚΕΡ: Έξι τυχεροί έστησαν πανηγύρια- Είδαν τον τραπεζικό τους λογαριασμό να φουσκώνει!

ΤΖΟΚΕΡ:  Έξι τυχεροί έστησαν πανηγύρια- Είδαν τον τραπεζικό τους λογαριασμό να φουσκώνει!

Κάποιοι από τη χαρά τους έχασαν τον ύπνο τους! Έξι τυχεροί μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του τζόκερ άρχισαν γλέντια! 

 

Μπορεί στην κλήρωση (2054, 19 Σεπτεμβρίου 2019) να μην βρέθηκε ο μεγάλος υπερτυχερός για τα 5,8 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο έξι άτομα έστησαν πανηγύρια, καθώς η τύχη τους χαμογέλασε και είδαν μέσα σε μία νύχτα τον τραπεζικό τους λογαρισμό να φουσκώνει! 

Κέρδισαν στην δεύτερη κατηγορία το καθόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό των 26, 366, 54 ευρώ! 

Στην επόμενη κλήρωση το Τζόκερ θα μοιράσει 6.008.724,20. 

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν στην 2054 κλήρωση είναι 

20, 27, 31, 38, 39

 και τζόκερ 4

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση να κινηθεί αποφασιστικά προς μια ουσιαστική στρατηγική αυτονομία, ενισχύοντας παράλληλα τον γεωπολιτικό της ρόλο σε μια περίοδο αυξημένων διεθνών εντάσεων, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στο European Policy Centre στις Βρυξέλλες, με θέμα τις περιφερειακές εξελίξεις στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE