'Έρευνες με το πρώτο φως της μέρας για τη φωτιά σε όχημα στο γήπεδο της Καρμιώτισσας

'Έρευνες με το πρώτο φως της μέρας για τη φωτιά σε όχημα στο γήπεδο της Καρμιώτισσας

 
Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λεμεσό. 

 
Όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο κοντά στο γήπεδο της Καρμιώτισσας στα Πολεμίδια τυλίχθηκε στις φλόγες, γύρω στις 8:00 το βράδυ (19/08).
 
Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανταποκρίθηκαν για την κατάσβεση της φωτιάς, που μέχρι στιγμής τα αίτια έκρηξης της παραμένουν αδιευκρίνιστα. 
 
Η σκηνή φρουρείται και με το πρώτο φως της ημέρας θα αρχίσουν οι έρευνες 
 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τριμερής Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν και οι καθοριστικές κινήσεις της Ολγκίν - Μετριοπάθεια με «αστερίσκους»

Κυπριακό: Η τριμερής Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν και οι καθοριστικές κινήσεις της Ολγκίν - Μετριοπάθεια με «αστερίσκους»

Η πρόσφατη τριμερής συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, παρουσία της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, σηματοδοτεί μια φαινομενική ανάκαμψη του διαλόγου για το Κυπριακό. Ωστόσο, η εικόνα των δύο ηγετών στο ίδιο τραπέζι, αν και θετική επικοινωνιακά, κρύβει εντάσεις και στρατηγικές αμφισημίες που δύσκολα μπορούν να ξεπεραστούν χωρίς σαφείς δεσμεύσεις.