ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξετάζει νομικά μέτρα εναντίον ΜΜΕ ο δάσκαλος που κατηγορήθηκε για κακοποίηση 9χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξετάζει νομικά μέτρα εναντίον ΜΜΕ ο δάσκαλος που κατηγορήθηκε για κακοποίηση 9χρονου

Το ενδεχόμενο να κινηθεί εναντίον Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για λίβελο και συκοφαντική δυσφήμιση, εξετάζει ο δάσκαλος του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αντωνίου, που καταγγέλθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου ότι κακοποίησε 9χρονο Τουρκοκύπριο μαθητή. 

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Μιλώντας στο ThemaOnline ο δικηγόρος του, Μιχάλης Παρασκευάς, ανέφερε ότι κάποια Μ.Μ.Ε. παραφούσκωσαν την καταγγελία του παππού του 9χρονου, που με βάση τα υφιστάμενα γεγονότα φαίνεται να απέχει κατά πολύ από την πραγματικότητα.

Πρόσθεσε ότι σε καμία περίπτωση δεν φόρεσε χειροπέδες ο δάσκαλος. Αντιθέτως μετέβη στην Αστυνομία με τη συνοδεία του Διευθυντή του σχολείου, της γραμματέας και του ιδίου γύρω στις 16:00 της ίδιας μέρας, αφού πρώτα τελείωσε τις υποχρεώσεις στο σχολείο και ότι μέχρι τις 21:00 κατέθετε, δίνοντας στις Αρχές τη δική του εκδοχή.

Μετέπειτα αποχώρησαν από τον Αστυνομικό σταθμό και συνέχισε κανονικά τις υποχρεώσεις του. 

Ο κ. Παρασκευάς συμπλήρωσε πως πρόκειται για έναν αξιόλογο εκπαιδευτικό που καθημερινώς μαζί με τους συναδέλφους του δίνει αγώνα στο σχολείο όπου διδάσκει, καθώς πρόκειται για ένα ειδικό σχολείο με πολλά παιδιά διαφορετικών ενθικοτήτων.

*Στη φωτογραφία, ο δικηγόρος Μιχάλης Παρασκευάς (αριστερά).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE