Πανικός σε πτήση: Έπεσαν 30 000 πόδια σε 7 λεπτά – ΒΙΝΤΕΟ

Πανικός σε πτήση: Έπεσαν 30 000 πόδια σε 7 λεπτά – ΒΙΝΤΕΟ

Αναστάτωση σημειώθηκε σε πτήση της εταιρείας DELTA όταν το αεροσκάφος έχασε σχεδόν 30.000 πόδια ύψος μέσα σε επτά λεπτά.

Η πτήση είχε απογειωθεί από την Ατλάντα για το Φορτ Λόντερντεϊλ και βρισκόταν σχεδόν στη μέση της διαδρομής, όταν από τα 39.000 πόδια ύψος βρέθηκε στα 10.000.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η εταιρεία, αυτό προκλήθηκε λόγο πρόβλημα στην συμπίεση της καμπίνας και το αεροσκάφος έκανε ασφαλή αναγκαστική προσγείωση στην Τάμπα.

«Ξαφνικά άρχισα να νιώθω πως πέφτουμε. Χάναμε ύψος και έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου από την οροφή, ενώ επικράτησε χάος μεταξύ των επιβατών. Επικοινώνησα με την κοπέλα μου και τους γονείς μου και τους είπα πως κάτι πολύ τρομακτικό συμβαίνει, ενώ μια αεροσυνοδός έλεγε συνεχώς από το μεγάφωνο, "μην πανικοβάλεστε". Προφανώς ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση, όλοι είχαμε πανικοβληθεί» είπα επιβάτης του αεροπλάνου σε τηλεοπτικά μέσα

Στο συμβάν πάντως δεν τραυματίστηκε κανείς.

Δείτε τα βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE