Πανικός σε πτήση: Έπεσαν 30 000 πόδια σε 7 λεπτά – ΒΙΝΤΕΟ

Πανικός σε πτήση: Έπεσαν 30 000 πόδια σε 7 λεπτά – ΒΙΝΤΕΟ

Αναστάτωση σημειώθηκε σε πτήση της εταιρείας DELTA όταν το αεροσκάφος έχασε σχεδόν 30.000 πόδια ύψος μέσα σε επτά λεπτά.

Η πτήση είχε απογειωθεί από την Ατλάντα για το Φορτ Λόντερντεϊλ και βρισκόταν σχεδόν στη μέση της διαδρομής, όταν από τα 39.000 πόδια ύψος βρέθηκε στα 10.000.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η εταιρεία, αυτό προκλήθηκε λόγο πρόβλημα στην συμπίεση της καμπίνας και το αεροσκάφος έκανε ασφαλή αναγκαστική προσγείωση στην Τάμπα.

«Ξαφνικά άρχισα να νιώθω πως πέφτουμε. Χάναμε ύψος και έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου από την οροφή, ενώ επικράτησε χάος μεταξύ των επιβατών. Επικοινώνησα με την κοπέλα μου και τους γονείς μου και τους είπα πως κάτι πολύ τρομακτικό συμβαίνει, ενώ μια αεροσυνοδός έλεγε συνεχώς από το μεγάφωνο, "μην πανικοβάλεστε". Προφανώς ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση, όλοι είχαμε πανικοβληθεί» είπα επιβάτης του αεροπλάνου σε τηλεοπτικά μέσα

Στο συμβάν πάντως δεν τραυματίστηκε κανείς.

Δείτε τα βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE