ΚΑΙΡΟΣ: Ισχυροί άνεμοι και βροχές στο μενού

ΚΑΙΡΟΣ: Ισχυροί άνεμοι και βροχές στο μενού

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα θα εµφανίζονται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά. Οι άνεµοι θα καταστούν το πρωί κυρίως θαλάσσιοι ασθενείς, 3 µποφόρ, και το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά το πρωί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα νότια και τα ανατολικά. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ αλλά αργότερα, στα νοτιοανατολικά και τα ανατολικά, µέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά αργότερα, στα ανατολικά, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα νοτιοανατολικά και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και τα δυτικά, που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, στα ορεινά. Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Κυριακή, για να ανέλθει γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Τη ∆ευτέρα θα σηµειώσει µικρή άνοδο και περαιτέρω µικρή άνοδο την Τρίτη, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, τουλάχιστον στο εσωτερικό και τα ορεινά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE - Αντίστροφη μέτρηση για το τετ α τετ Τραμπ με Πούτιν στην Αλάσκα - Στρώθηκε το κόκκινο χαλί

LIVE - Αντίστροφη μέτρηση για το τετ α τετ Τραμπ με Πούτιν στην Αλάσκα - Στρώθηκε το κόκκινο χαλί

Η παγκόσμια κοινότητα στέφει το βλέμμα της στην Αλάσκα, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα βρεθούν τετ-α-τετ σε μια ιστορική συνάντηση κορυφής. Με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία, οι δύο ηγέτες κάθονται στο ίδιο τραπέζι επιδιώκοντας «ένα νέο μομέντουμ» στις σχέσεις Ουάσιγκτον–Μόσχας. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE