Ιράκ: Δώδεκα νεκροί από έκρηξη βόμβας μέσα σε λεωφορείο στην Κερμπάλα

Ιράκ: Δώδεκα νεκροί από έκρηξη βόμβας μέσα σε λεωφορείο στην Κερμπάλα

 Δώδεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν εξερράγη βόμβα σε ένα λεωφορείο, κοντά στην Κερμπάλα, την ιερή πόλη των σιιτών του Ιράκ, στα νότια της Βαγδάτης, όπως έγινε γνωστό από ιατρικές πηγές.

"Δώδεκα πολίτες σκοτώθηκαν και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν όταν εξερράγη η βόμβα μέσα σε ένα λεωφορείο" ανακοίνωσαν οι υγειονομικές υπηρεσίες της πόλης. Δύο εκπρόσωποι της αστυνομίας είπαν ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη ενώ το λεωφορείο βρισκόταν στη βόρεια είσοδο της πόλης.

Το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες. Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση αυτήν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.