Θεοφάνους σε 19χρονο: «Νομίζω ότι άκουσα τον νικητή του X Factor 2019»

Θεοφάνους σε 19χρονο: «Νομίζω ότι άκουσα τον νικητή του X Factor 2019»

Ο Δημήτρης Παπατσάκωνας από την Καρδίτσα, με το που εισήλθε στην σκηνή του X Factor φάνηκε ότι γοήτευσε την Μελίνα, η οποία του είπε μάλιστα, «μην με κοιτάς στα μάτια ζαλίζομαι».

Βέβαια, πέραν της εξωτερικής του εμφάνισης ο Δημήτρης κατάφερε να κερδίσει τους κριτές με την ερμηνεία του.

Τραγουδώντας το «John the revelator» εντυπωσίασε, με τον Γιώργο Θεοφάνους να αναφέρει ότι κατά την γνώμη του άκουσε τον φετινό νικητή.

Πάντως τα κολακευτικά σχόλια της Μελίνας προς τον Δημήτρη συνεχίστηκαν και μετά την ερμηνεία του, με τον 19χρονο να δείχνει ότι ένοιωσε άβολα σε κάποια στιγμή.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE