Σεισμική δόνηση 6,4 ρίχτερ στην Ινδονησία, κανένας κίνδυνος για τσουνάμι

Σεισμική δόνηση 6,4 ρίχτερ στην Ινδονησία, κανένας κίνδυνος για τσουνάμι

Σεισμική δόνηση 6,4 βαθμών ταρακούνησε την ανατολική επαρχία της Ινδονησίας Μαλούκου την Κυριακή, χωρίς να εκδοθεί ειδοποίηση για τσουνάμι, ανακοίνωσε η υπηρεσία μετεωρολογίας και γεωφυσικής.

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 2:53 τα ξημερώματα, τοπική ώρα (22:53 ώρα Ελλάδας) με επίκεντρο 165χλμ βορειοδυτικά της επαρχίας Μαλούκου Τενγκάρα Μπαράτ και με εστιακό βάθος 11χλμ, τόνισε ο Μουχαμάντ Φάντιλα, αρμόδιος αξιωματούχος της υπηρεσίας στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Πρόσθεσε πως δεν υπάρχει κίνδυνος για τσουνάμι.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE