Σεισμική δόνηση 6,4 ρίχτερ στην Ινδονησία, κανένας κίνδυνος για τσουνάμι

Σεισμική δόνηση 6,4 ρίχτερ στην Ινδονησία, κανένας κίνδυνος για τσουνάμι

Σεισμική δόνηση 6,4 βαθμών ταρακούνησε την ανατολική επαρχία της Ινδονησίας Μαλούκου την Κυριακή, χωρίς να εκδοθεί ειδοποίηση για τσουνάμι, ανακοίνωσε η υπηρεσία μετεωρολογίας και γεωφυσικής.

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 2:53 τα ξημερώματα, τοπική ώρα (22:53 ώρα Ελλάδας) με επίκεντρο 165χλμ βορειοδυτικά της επαρχίας Μαλούκου Τενγκάρα Μπαράτ και με εστιακό βάθος 11χλμ, τόνισε ο Μουχαμάντ Φάντιλα, αρμόδιος αξιωματούχος της υπηρεσίας στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Πρόσθεσε πως δεν υπάρχει κίνδυνος για τσουνάμι.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ιστορικό ορόσημο στις σχέσεις Κύπρου-Λιβάνου η υπογραφή Συμφωνίας για Οριοθέτηση της ΑΟΖ

ΠτΔ: Ιστορικό ορόσημο στις σχέσεις Κύπρου-Λιβάνου η υπογραφή Συμφωνίας για Οριοθέτηση της ΑΟΖ

Ιστορικό ορόσημο στρατηγικής σημασίας χαρακτηρίστηκε η σημερινή υπογραφή της Συμφωνίας Οριοθέτησης της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) μεταξύ της Κύπρου και του Λιβάνου, το οποίο επισφραγίζει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το επίπεδο των σχέσεων των δύο χωρών, ενώ παράλληλα σημειώθηκε ότι οι δύο χώρες απευθύνθηκαν σήμερα από κοινού στην Παγκόσμια Τράπεζα για μελέτη βιωσιμότητας αναφορικά με τη δημιουργία έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου-Λιβάνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE