ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γκρίνια από τους Απολλωνίστες – Σε ποιους τα χώνουν (πάλι…) και γιατί

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γκρίνια από τους Απολλωνίστες – Σε ποιους τα χώνουν (πάλι…) και γιατί

Όπως αναμενόταν, η ήττα από την Ομόνοια έφερε γκρίνια στις τάξεις των οπαδών του Απόλλωνα, όμως η κατάσταση… ξέφυγε από ένα σημείο και μετά, με τα όσα γράφτηκαν στα social media.

Τα «πυρά» της κριτικής δέχονται τόσο ο προπονητής, Ιβάν Βουκομάνοβιτς, όσο και ο Πρόεδρος Νίκος Κίρζης και ο Τεχνικός Διευθυντής, Πέτρος Κονναφής.

Οι δύο δέχονται σκληρή κριτική για τον προγραμματισμό που έγινε, θεωρώντας πως έγιναν αρκετά λάθη, ενώ άλλοι συνεχίσουν να θεωρούν λανθασμένη την απομάκρυνση του Σωφρόνη Αυγουστή.

Άλλοι πάλι απορούν με τους μαζεμένους τραυματισμούς που υπάρχουν στην ομάδα, παρά το ότι φέτος δεν θα αγωνιστεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ο Σέρβος τεχνικός δέχεται «πυρά»… από παντού. Για την ενδεκάδα που επέλεξε, τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, τις αλλαγές που έκανε και… δεν έκανε, αλλά ακόμα και για τις… δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα!

Γίνεται επίσης κριτική για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα τους από πλάγιο άουτ, αλλά και από το γεγονός ότι όσο το σκορ ήταν στο 0-0, δεν είχαν την κατοχή μπάλας όπως συνέβαινε σχεδόν σε όλα τα ματς του Απόλλωνα με τον Αυγουστή στον πάγκο.

Να σημειώσουμε πάντως ότι υπάρχουν και ψύχραιμες «φωνές» στα social media, οι οποίοι στηρίζουν την ομάδα τους και τονίζουν μεταξύ άλλων πως το αποτέλεσμα με την Ομόνοια τους αδικεί βάσει της εμφάνισης που έκανε ο Απόλλωνας και ζητούν το πιο… απλό απ΄ όλους όσοι γκρινιάζουν. ΥΠΟΜΟΝΗ και στήριξη, μέχρι να περάσει ο νέος προπονητής τη φιλοσοφία του και ύστερα να κρίνουν το έργο του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top