Άφαντη εδώ και δύο εβδομάδες – Χάθηκαν τα ίχνη 43χρονης από την Κακοπετριά

Άφαντη εδώ και δύο εβδομάδες – Χάθηκαν τα ίχνη 43χρονης από την Κακοπετριά

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τις 9/9/2019 από τον χώρο διαμονής και εργασίας της στην Κακοπετριά, η RODILYN PABLO BERGONIO, 43 ετών από τις Φιλιππίνες.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, μελαχρινή, με μακριά καφέ μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Κακοπετριάς στο τηλέφωνο 22607131 ή τον Αξιωματικό Υπηρεσίας της ΑΔΕ Μόρφου στο τηλέφωνο 22802525 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά στην «Κατηγορία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν στην Κύπρο, στις 27 Ιανουαρίου έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό, δεν βρίσκεται απλώς σε στασιμότητα, αλλά σε μια επικίνδυνη φάση πολιτικής σύγχυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE