Πυρκαγιά, Έκρηξη, Σεισμός από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Πυρκαγιά, Έκρηξη, Σεισμός  από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Ανθεκτικότητα Κατασκευών σε Ακραιές Συνθήκες Φόρτισης: Πυρκαγιά, Έκρηξη, Σεισμός από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου ανακοινώνει την έναρξη από τον Οκτώβριο 2019 του νέου Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στην Ανθεκτικότητα Κατασκευών σε Ακραίες Συνθήκες Φόρτισης: Πυρκαγιά, Έκρηξη, Σεισμός.
Το ανωτέρω πρόγραμμα πιστοποιήθηκε από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) της Κυπριακής Δημοκρατίας και θα παρέχεται τόσο στην Ελληνική όσο και στην Αγγλική γλώσσα.
Είναι το πρώτο μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Κύπρο και Αν. Μεσόγειο, το οποίο εξειδικεύεται στην ακαδημαϊκή γνώση των ειδικών θεμάτων σχετικά με την ανθεκτικότητα κατασκευών υποκείμενων σε ακραίες συνθήκες φόρτισης κατά την έκθεσή τους σε πυρκαγιά, έκρηξη και σεισμό.
Απευθύνεται, παρέχοντας πρωτοποριακή γνώση και συσσωρευμένη ακαδημαϊκή εμπειρία, σε όσους επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες εμπειρογνώμονες και ηγέτες, στο πεδίο της δομικής ασφάλειας των κατασκευών στον ιδιωτικό ή τον δημόσιο κατασκευαστικό τομέα.
Επιπλέον αξιοποιεί όλα τα σύγχρονα και καινοτόμα εργαλεία των νέων τεχνολογιών για την Ανώτερη εκπαίδευση που διαθέτει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις, προκειμένου οι απόφοιτοι να αποκτήσουν τις τεχνικές, αναλυτικές, κριτικές, ηθικές και ηγετικές ικανότητες για την ενδυνάμωση της ικανότητας λήψης αποφάσεων σχετικών με τη δομική ασφάλεια σε ακραίες συνθήκες φόρτισης κατά τη διαδικασία σχεδιασμού διαφόρων ειδών κτιρίων (κατοικίες, γραφεία, επαγγελματικά καθώς και δημόσιες υποδομές).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE