ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Cyprus Airways υπογράφει συμφωνία διασύνδεσης (interline) με την Sky Express

Η Cyprus Airways υπογράφει συμφωνία διασύνδεσης (interline) με την Sky Express

Η Cyprus Airways έχει υπογράψει συμφωνία διασύνδεσης με τον ελληνικό αερομεταφορέα Sky Express. Η συμφωνία που τέθηκε σε ισχύ το Σεπτέμβριο θα προσφέρει περισσότερες ταξιδιωτικές ευκαιρίες στους επιβάτες της Cyprus Airways, καθώς μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη σε άλλα μέρη της Ελλάδας και των ελληνικών νησιών.


Πιο συγκεκριμένα, οι επιβάτες που ταξιδεύουν με πτήσεις της Cyprus Airways προς Αθήνα ή Θεσσαλονίκη μπορούν πλέον να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε 29 αεροδρόμια στην Ελλάδα και στα ελληνικά νησιά με πτήσεις της Sky Express. Αυτή η νέα συμφωνία επιτρέπει στους επιβάτες να ταξιδεύουν στο δίκτυο της Sky Express με την ευκολία μιας μόνο κράτησης εισιτηρίου. Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν το ταξίδι τους μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα. Σύντομα θα μπορούν να κάνουν κράτηση και μέσω της cyprusairways.com.


Οι προορισμοί που εξυπηρετούνται με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα είναι: Αστυπάλαια, Σαντορίνη, Σύρος, Μύκονος, Ηράκλειο, Ζάκυνθος, Πάρος, Κάρπαθος, Ικαρία, Κύθηρα, Σκιάθος, Χίος, Μήλος, Νάξος, Κέρκυρα, Κω, Κεφαλονιά, Αλεξανδρούπολη, Μυτιλήνη, Σάμος, Λήμνος, Ιωάννινα, Χανιά και Κάλυμνος. Με ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης είναι: Κέρκυρα, Χίος, Σάμος, Μυτιλήνη και Σκύρος.


“Θεωρούμε ότι η συνεργασία μας με την Sky Express αποτελεί ορόσημο για τη στρατηγική μας να διαφοροποιήσουμε τις υπηρεσίες μας με στόχο να προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες ταξιδιωτικές ευκαιρίες. Αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη συνεργασία σημαντική είναι το γεγονός ότι συνδέουμε με επιτυχία την Κύπρο με 29 ακόμη αεροδρόμια στην Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά μέσω των πτήσεων μας στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη με μια μόνο κράτηση”, δήλωσε η Natalia Popova, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways.


Ο Εμπορικός Διευθυντής της Sky Express κύριος Γιάννης Λυδάκης δήλωσε: «H νέα συμφωνία διασύνδεσης με την Cyprus Airways καταδεικνύει την εξωστρέφεια της εταιρείας μας, έτσι ώστε να απεικονίζονται αλλά και να μεγιστοποιούνται τα οφέλη των επιβατών αλλά και του διευρυμένου δικτύου μας. Επίσης, είναι εξέχουσας σημασίας για την ελληνική οικονομία, τόσο για την προστιθέμενη αξία που δημιουργεί, όσο και για τη συμβολή της στη γενικότερη τουριστική ανάπτυξη της Ελλάδας. Γι’ αυτό το λόγο, η Sky Express έχει εντάξει στους στρατηγικούς της στόχους τις συμφωνίες διασύνδεσης από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top