ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκτός σχολείου μέχρι νεοτέρας ο δάσκαλος που καταγγέλθηκε ότι τραυμάτισε 9χρονο μαθητή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκτός σχολείου μέχρι νεοτέρας ο δάσκαλος που καταγγέλθηκε ότι τραυμάτισε 9χρονο μαθητή

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο εκπαιδευτικός που καταγγέλθηκε από 9χρονο μαθητή ότι τον τραυμάτισε στο κεφάλι.

Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης έδωσε οδηγίες όπως ο εκπαιδευτικός τεθεί σε διαθεσιμότητα μέχρι τα Χριστούγεννα, ενώ ζητήθηκε έκθεση γεγονότων.

Ο φάκελος της υπόθεση αναμένεται να παραδοθεί στην Νομική Υπηρεσία, μετά την ολοκλήρωσή του.

Θυμίζουμε ότι ο εκπαιδευτικός είχε συλληφθεί για τα αδικήματα της επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και απειλής.  Στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, ενώ θυμίζουμε ότι αρνείται κάθε ανάμιξη.

Όπως είχε σημειωθεί σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, ο 9χρονος μαθητής ζει μαζί με τον παππού του ο οποίος διαπίστωσε ότι είχε καρούμπαλο στο κεφάλι ο εγγονός του και όταν τον ρώτησε τι συνέβη, ο ανήλικος είπε ότι τον κτύπησε ο δάσκαλός του στον τοίχο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Απαντήσεις για το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά φερόμενες χρηματοδοτήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στον απόηχο των έντονων αντιδράσεων που προκλήθηκαν σε πολιτικά κόμματα και στην κοινή γνώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE