ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκτός σχολείου μέχρι νεοτέρας ο δάσκαλος που καταγγέλθηκε ότι τραυμάτισε 9χρονο μαθητή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκτός σχολείου μέχρι νεοτέρας ο δάσκαλος που καταγγέλθηκε ότι τραυμάτισε 9χρονο μαθητή

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο εκπαιδευτικός που καταγγέλθηκε από 9χρονο μαθητή ότι τον τραυμάτισε στο κεφάλι.

Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης έδωσε οδηγίες όπως ο εκπαιδευτικός τεθεί σε διαθεσιμότητα μέχρι τα Χριστούγεννα, ενώ ζητήθηκε έκθεση γεγονότων.

Ο φάκελος της υπόθεση αναμένεται να παραδοθεί στην Νομική Υπηρεσία, μετά την ολοκλήρωσή του.

Θυμίζουμε ότι ο εκπαιδευτικός είχε συλληφθεί για τα αδικήματα της επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και απειλής.  Στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, ενώ θυμίζουμε ότι αρνείται κάθε ανάμιξη.

Όπως είχε σημειωθεί σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, ο 9χρονος μαθητής ζει μαζί με τον παππού του ο οποίος διαπίστωσε ότι είχε καρούμπαλο στο κεφάλι ο εγγονός του και όταν τον ρώτησε τι συνέβη, ο ανήλικος είπε ότι τον κτύπησε ο δάσκαλός του στον τοίχο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE