Συγκλονιστική η πρώτη φωτογραφία στα συντρίμμια του Airbus Α320 – «Κρανίου τόπος» η περιοχή

Συγκλονιστική η πρώτη φωτογραφία στα συντρίμμια του Airbus Α320 – «Κρανίου τόπος» η περιοχή

Έχασαν τη ζωή τους 150 άνθρωποι.

Επιβατικό αεροπλάνο Airbus Α320 της γερμανικής εταιρείας χαμηλού κόστους Germanwings, θυγατρικής της Lufthansa, συνετρίβη σήμερα στη νότια Γαλλία ενώ εκτελούσε απευθείας πτήση από την Βαρκελώνη στο Ντίσελντορφ.

Ιστοσελίδα της περιοχής με το όνομα «Le Dauphine Libere» δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία από τα συντρίμμια του αεροσκάφους.

Δείτε ακόμα:

Τραγωδία: Βρέθηκαν τα πρώτα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους – Δεν υπάρχουν επιζώντες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αποκάλυψε ότι η Κύπρος έχει αποστείλει πρόσκληση στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συμμετάσχει στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στην Κύπρο ή, εναλλακτικά, να εκπροσωπηθεί από τον Υπουργό Εξωτερικών ή τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σε άτυπες συνεδριάσεις του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, σε αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Λούρδα για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, η πρώτη αντίδραση από τουρκικής πλευράς δεν ήταν θετική, χωρίς ωστόσο αυτό να σταματά τις προσπάθειες της Λευκωσίας για θετικές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE