ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο δικαστήριο οι Γιατροί για την υπόθεση του άτυχου 10χρονου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο δικαστήριο οι Γιατροί  για την υπόθεση του άτυχου 10χρονου

Στο δικαστήριο οδηγούνται την Πέμπτη 26/09 οι Γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας σχετικά με την υπόθεση του αδικοχαμένου 10χρονου που έχασε την ζωή του εν ώρα σχολείου το πρωί της Παρασκευής 11/05/2018.

Υπενθυμίζουμε πως γύρω στις 11:00 εκείνη την μέρας, όταν ο 10χρονος βρισκόταν στον χώρο αθλοπαιδιών και συγκεκριμένα έπαιζε καλαθόσφαιρα τραυματίστηκε στο κεφάλι. Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου και εξετάστηκε από τους θεράποντες ιατρούς. Ακολούθως πήρε εξιτήριο.

Δυστυχώς, δυο ώρες αργότερα επέστρεψε και πάλι στο νοσοκομείο καθώς είχε λιποθυμήσει.

Αμέσως διευθετήθηκε η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Όπως μας αναφέρθηκε από την Αστυνομία, εκεί εισήχθη στο χειρουργείο αλλά πάρα τις υπεράνθρωπες προσπαθείες των ιατρών, ο 10χρονος έχασε την μάχη για τη ζωή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE