ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο δικαστήριο οι Γιατροί για την υπόθεση του άτυχου 10χρονου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο δικαστήριο οι Γιατροί  για την υπόθεση του άτυχου 10χρονου

Στο δικαστήριο οδηγούνται την Πέμπτη 26/09 οι Γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας σχετικά με την υπόθεση του αδικοχαμένου 10χρονου που έχασε την ζωή του εν ώρα σχολείου το πρωί της Παρασκευής 11/05/2018.

Υπενθυμίζουμε πως γύρω στις 11:00 εκείνη την μέρας, όταν ο 10χρονος βρισκόταν στον χώρο αθλοπαιδιών και συγκεκριμένα έπαιζε καλαθόσφαιρα τραυματίστηκε στο κεφάλι. Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου και εξετάστηκε από τους θεράποντες ιατρούς. Ακολούθως πήρε εξιτήριο.

Δυστυχώς, δυο ώρες αργότερα επέστρεψε και πάλι στο νοσοκομείο καθώς είχε λιποθυμήσει.

Αμέσως διευθετήθηκε η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Όπως μας αναφέρθηκε από την Αστυνομία, εκεί εισήχθη στο χειρουργείο αλλά πάρα τις υπεράνθρωπες προσπαθείες των ιατρών, ο 10χρονος έχασε την μάχη για τη ζωή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.