ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χωρίς νερό αρκετές περιοχές- Παρουσιάστηκε βλάβη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χωρίς νερό αρκετές περιοχές- Παρουσιάστηκε βλάβη

Για 12 περίπου ώρες θα παραμείνουν χωρις υδροδότηση περιοχές της Λευκωσίας σύμφωνα με ανακοίνωση του Συμβουλίο Υδατοπρομήθειας. Παρουσιάστηκε βλάβη και γίνεται επιδιόρθωση σε κεντρικό αγωγό στο Στρόβολο.

 

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας πληροφορεί τους καταναλωτές του, που διαμένουν σε περιοχές των Δήμων Στροβόλου (Συνοικισμός Στροβόλου III και Βιομηχανική Περιοχή), Λατσιών (Περιοχή από Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μέχρι το ύψος της οδού Αγίου Γεωργίου) και Αγλαντζιάς (Περιοχή ΡΙΚ, Περιοχή πίσω από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας) ότι θα διακοπεί η παροχή νερού την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου από τις 6.00πμ μέχρι τις 6.00μμ λόγω επιδιόρθωσης βλάβης σε κεντρικό παροχετευτικό αγωγό, στην οδό Διαγόρου στον Στρόβολο.

Το Συμβούλιο εκφράζει τη λύπη του για οποιαδήποτε ταλαιπωρία ενδεχομένως προκληθεί προς τους καταναλωτές.

Οι επηρεαζόμενοι καταναλωτές καλούνται όπως μειώσουν την κατανάλωση νερού στο ελάχιστο δυνατό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE