Γέννησε η Δούκισσα Νομικού- Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Γέννησε η Δούκισσα Νομικού- Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της βιώνει η Δούκισσα Νομικού, η οποία το βράδυ της Πέμπτης 26/9 έγινε για δεύτερη φορά μαμά. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3.130 γρ. Το κοριτσάκι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη θα πάρει το όνομα Αναστασία.

Την αποκάλυψη έκανε το πρωί της Παρασκευής 27/9 στην έναρξη του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Θα ξεκινήσω με μια πολύ ευχάριστη είδηση. Η Δούκισσα Νομικού χθες το βράδυ στις 10 με οξύ τοκετό έφερε στον κόσμο την κόρη της» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.